PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40252}

Efekt motyla

The Butterfly Effect
2004
7,8 514 tys. ocen
7,8 10 1 513608
6,2 66 krytyków
Efekt motyla
powrót do forum filmu Efekt motyla

Mam takie pytanko, i sory że zawracam głowe.
Ale jak się skończył ten film, bo usnęłam na tym jak on się obudził w sypialni tej blondynki, po tym jak ten jej ojciec miał nagrywać ten film , ale nie nagrał...
Pliss

ocenił(a) film na 7
Arjanna

Na końcu wylądował w wariatkowie, po tym jak w trakcie kręcenia filmu o "Robinie" próbował rozbroić dynamit, a traf chciał że laska dynamitu przeturlała się pod nogi Kalye. Lekarz mu powiedział, ze żadnych pamiętników nigdy nie miał, a on sam nie miał jak przywrócić wszystko do pionu. W końcu zabarykadował się w jakimś pokoju i obejrzał slajdy filmowe swojego dzieciństwa, w momencie w którym poznał swoją przyjaciółkę. Nastraszył ją i w efekcie nigdy się nie zaprzyjaźnili, wszystko wróciło do normy, Tommy z siostrą wyrósł na absolwenta collegu a Evan spalił swoje pamiętniki;)

Arjanna

Jak się kończył, tak? Dobra, to SPOILER!
...3
...2
...1
...lol
Koleś kilka razy jeszcze tak pozmienia przeszłość, co spowoduje zmiany w przyszłości, ale cały czas będzie coś nie tak. Albo to tego brata zabije, albo ten cały lenny zwariuje, albo on będzie miał urwane ręce, lol!
I kończy się tak, że, kiedy jest moment, w którym oni spotykają się po raz pierwszy, w sensie główny bohateri ta cała blondyna, to on mówi, żeby nigdy się do niego nie zbliżała. Wtedy ona zamieszkała z matką, brat też. Wyrośli na ludzi, nie przy ojcu pedofilu(oni mieszkali z nim tylko dla tego, że ta mała chciała, bo zależało jej na głównej postaci<lol>)
Potem ten cały tam spalił swój pamiętnik, i 9 lat późnij spotkał ją idącą ulicą, ale przeszli obok siebie obojętnie.
Jeżeli mówie jak pokecony i nic nie da sie z mojego bełkotu zrozumieć, serdecznie prosze o wybaczenie.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
MR_ciachciach

A ja mam takie pytanie,co on zrobił ,że urwało mu ręce? :)

ps. Da sie zrozumiec z Twojego "bełkotu".;p

TheBlackYear

zdaje się, że ręce stracił kiedy jako nastolatek podbiegł do tej skrzynki z dynamitem, żeby ostrzec kobietę z dzieckiem. wybuchł kiedy był w pobliżu. to chyba przez ten wypadek..