Efekt motyla

The Butterfly Effect
2004
7,8 515 tys. ocen
7,8 10 1 514724
6,2 48 krytyków
Efekt motyla
powrót do forum filmu Efekt motyla

POMOCY

ocenił(a) film na 8

Wybaczcie, że piszę to tutaj ale za bardzo nie widzę innego rozwiązania... wyjaśni mi ktoś jak
dodać np. osobę kina lub plakat?! tzn. wiem jak to się robi ale, gdy wklejam w źródło-link do
strony np z plakatem wtedy jest on odrzucamy i dostaje informację 'inne źródło'. Dlaczego??

ocenił(a) film na 3
Maragy

Bo należy podać link z innego źródła.

ocenił(a) film na 8
Witeczek

Dzięki za pomoc! teraz to na pewno wiem jak to zroobić ;]

ocenił(a) film na 3
Maragy

Się głupio pytasz, przecież to logiczne i oczywiste. Poza tym jest FAQ, nie?! I jest forum główne, na którym się pyta o takie sprawy, a nie na forum jakiegoś gniota dla gimnazjalistów.

ocenił(a) film na 8
Witeczek

"Gniot" to powinieneś mieć na pierwsze... to, że Tobie się nie podoba nie znaczy, że musisz tak jechać.
Widzę, że robisz dobre wrażenie kogoś 'inteligentnego' mhehehe

ocenił(a) film na 3
Maragy

To Twoje wnioski. A to już o czymś świadczy. Nie ma takiego imienia jak "gniot", więc żart otwierający Twoją ciętą ripostę można zaliczyć tylko do kategorii debilnych. Ponad to mam święte prawo jechać coś, co mi się nie spodobało, a Ty masz prawo bronić przede mną każdego gniota, który uznasz za dzieło sztuki. Tak działa wymiana poglądów.

ocenił(a) film na 8
Witeczek

No fakt, takiego imienia nie ma, ale jak by było to na bank byś miał takie :D

ocenił(a) film na 3
Maragy

Obawiam się, że nie Tobie byłoby o tym decydować.

ocenił(a) film na 8
Witeczek

Oczywiście, że nie mnie aczkolwiek pasuje ono do Ciebie ;)
doobra, już mi się nie chce kontynuować tego tematu, bez odbioru.
pozdrowce.

ocenił(a) film na 3
Maragy

"Aczkolwiek" ! Dobre! Wracając do meritum, to proponowałbym ogarnięcie systemu wartości, oczywiście tych bardziej przyziemnych.
Nara.