Efekt motyla

The Butterfly Effect
2004
7,8 515 tys. ocen
7,8 10 1 514740
6,2 48 krytyków
Efekt motyla
powrót do forum filmu Efekt motyla

Witam.
Film mimo błędów (wspomnę tutaj chociażby "słynne" stygmaty o których można poczytać w innych tematach) jest naprawdę dobry. Porywa scenariuszem. Nie jest to kolejna siekanina z mieczami, ani film o "nyggas" z klamkami i złotem na szyi. Poprostu 8/10. Po zakończeniu w myślach miałem tylko "Ku*wa. To było to" Po ochłonięciu miałem mniejsze podniecenie jednak ocena pozostała wysoka.

Werdykt: Codziennie mógł bym oglądać równie wciągające filmy. ;)

ocenił(a) film na 9

nie wiem jakim cudem ale obejrzalam ten film po latach z zupelnie innym zakonczeniem :o

ocenił(a) film na 10
karomis

to dlatego że film ma jedno zakończenie właściwe, i trzy alternatywne.

BRAWO! jestem pod wrażeniem - w końcu ktoś umiejętnie poinformował o spoilerach. Tacy ludzie powinni byc nagradzani, zwłaszcza tutaj, na FW! Brawo :)

Horlan

a które zakończenie jest prawdziwe? Ja mam to, że się w ogóle nie rodzi. Jak ktoś mi może podać prawdziwe, będę wdzięczny

ocenił(a) film na 8
darek12322

jeżeli dobrze myślę facet cofa się korzystając z kaset wideo do wspomnienia kiedy poznał Kayleigh, mówi jej na ucho coś aby ją przestraszyć przez co ona trzyma się od niego z daleka na resztę życia, wszyscy żyją długo i szczęśliwie, na końcu jest ujęcie kiedy mijają się na ulicy jednak wgl siebie nie znają