w piątek na TVN o 20:00 leci jestem legendą (tego filmu nie widziałem) oraz efekt motyla na polsacie o 21:50 który film jest lepszy jeśli ktoś oba oglądał prosze o odp.
na Jestem Legendą byłam w kinie i polecam jeśli ktoś lubi dramaty i takie klimaty ;)
Szczerze powiedziawszy popłakałam się na tym filmie.
Pamiętam, że od tego czasu pokochałam Willa Smitha, ale było to chyba z 3 lata temu bo w kinie widziałam, ale i tak czy siak mam dobre wspomnienia z tym filmem
Ja widziałam oba filmy i wybrałabym 'Efekt Motyla'. Zawsze możesz rozpocząć wieczór z 'Jestem legendą' a jeśli Ci się nie spodoba możesz przełączyć na polsat.
też widziałam oba filmy w tym , że jestem legendą kilka razy a efekt motyla tylko raz. jak jeden tak i drugi oceniłam 9/10 i też mam dylemat mimo wszystko ... polecam oba filmy !
jestem legendą klimatowy, dobra rozrwyke bedziesz mial gwarantowana, efekt motyla tez dobry, jednak według mnie słabszy
'jestem legendą', a potem 'efekt motyla'. na polsacie pewnie będzie opóźnienie a na tvn reklamy pod koniec więc mam zamiar obejrzeć oba ;)
Jestem Legendą, bardzo klimatyczny film , zacznij od niego.Po skończonym seansie przełącz na Efekt Motyla, stracisz kilkanaście minut z początku.
Ja oglądałem Jestem legendą a teraz oglądam Efekt motyla straciłem tylko kilkanaście minut z początku a przynajmniej oba zobaczę:)
Im Legend jest wypasiony i cudnie sie go oglada wkrecajac sie w klimat. Po czesci akcja typu horror z dobrymi efektami i w ciekawy sposob nakrecony, a po czesci alternatywna wersja robinsona crusoe :) A Efektu Motyla nie ogladalem, wiec ogladam wlasnie jego
Ja osobiscie wole Efekt motyla.... powiedzcie mi prosze jak sie zakonczyl film puszczany na TVN.... Ja poki co ogladalam dwa zakonczenia.... na DVD ogladalam podejrzewam to orginalne czyt. bardziej dramatyczne a na jakims programie w USA ogladalam zakonczenie bardziej pozytywne..... nie chce pisac jakie dokladnie zakonczenia filmu widzialam bo nie chce zepsuc ludzia zabawy tak wiec grzecznie poczekam do konca seansu.... :)
Wczorajsze zakończenie: [spoiler] Evan i Kayleigh po prostu mijają się na ulicy i idą dalej.[/spoiler]
A w pewnym momencie skacząc po kanałach, dało się obejrzeć oba filmy, a nawet 3, bo później był jeszcze Ptasiek ^^