właśnie obejrzałam film już chyba po raz 5 ale zawsze mnie zadziwia i wciąga, tak jak za pierwszym razem. Jeden z moich ukochanych i najlepszych filmów jakie w życiu widziałam
I ja też przed chwilą oglądałem, z tym, że po raz 6sty ;) I mam dokładnie takie same odczucia ;) Pozdrawiam
tak samo mam nie wiem, który raz oglądam to, ale czuje się zawsze tak samo. Film świetny :) szkoda, że kolejne kontynuacje nie trzymają takiego poziomu :) Za pierwszym razem tylko, można nie wiedzieć kilku rzeczy, dopiero za 2 albo 3 razem wszystko wiadomo ze szczegółami :P
A ja widziałem dopiero drugi raz i nie mam ochoty na następny. Dziś jeszcze bardziej go znielubiłem :)
Ja go mam na DVD a i tak oglądam każdą emisję w telewizji. Mnie już zleciał chyba z jedenasty seans :D
szczerze to ja nawet nie zabieram się za kolejne części - nie mam zamiaru psuć sobie wrażenia bo nie ma takiej siły żeby kolejne części były równie dobre jak pierwsza
I masz racje.Właśnie obejrzałem drugą część i jestem bardzo zawiedziony... Nie umywa się do genialnej jedynki...
Mam podobnie. Efekt motyla widziałem już niezliczoną ilość razy. Zawsze trzyma się ten sam, świetny klimat (zwłaszcza sceny kiedy Evan jest nastolatkiem). Nie jest to dla mnie kto wie jak wybitny film, ale na pewno znajduje się na liście moich ulubionych, a DVD zawitało na półkę zaraz po tym jak pierwszy raz go zobaczyłem.