wiem ze są chyba z 4? alternatywne zakończenia ale ja widziałam tylko jedno to jak evan przechodzi koło Kayleigh i sie za nią ogląda..i nie moge zdzierżyć w tym momencie, strasznie sie wzruszam na tej scenie. Za każdy raz jak sobie ją włączam ściska mnie w gardle... Niby nic ale mnie i tak doprowadza ona do łez...
z tego co ja wiem to są tylko 2 zakonczenia, to o ktorym piszesz i drugie masz tutaj http://isohunt.com/torrents.php?ihq=The+Butterfly+Effect&ext=&op=and [isohunt.com/torrents.ph ...] to jest torrent o nazwie The.Butterfly.Effect-Directors .Cut.Ending-ALLIANCE
wlanie obejzalam to drugie zakonczenie tez niezle wogole caly film super wiecej takich:) a jesli chodzi o happy and to ja go nie widze no moze tak pol na pol bo co prawda wszyscy zyli dlogo i szczesliwie ;) ale nasz glowny bochater(nie mam pamieci do imion) wlasciwie ucierpial dwa razy no moze w tym pierwszym bylo lepiej bo co prawda bez swojej prawdziwej milosci ale zyl a w tej drogiej postanowil sie nie urodzic i gdzie tu happy and? no chyba ze czegos nie chwycilam to prosze oswieccie mnie pozdro4all :D