jest to napewno z jeden z jalepszych filmow katchera ten film jest rewalacyjny trzyma w napieciu i naprawde jest cool. Ci co pisza ze jest beznadziejny to naprawde nie odwiedzajcie tej strony bo ta strona najwyrażniej nie jest dla was jezeli ktos twierdzi ze ten film jest beznadziejny to nie zna sie na filmach
koniec i .
Właśnie! Film jest kul i supcio, a Wy się wszyscy nie znacie! A Ty, Witeczek, w szczególności!
Ja też uważam, że film jest świetny, ale.. bez przesady. Każdy może mieć sowją opinię i ją wyrażać, więc za kogo się uważasz, żeby wystawiać takie opinie i rozkazy..?
Ja nie rozkazuje ale to prawda ci ktorzy sie nie znaja i pisza na zlosc o nie ktorych aktorach i filmach sa dla mnie dziwni .
Albo pisza "Mi sie ten aktor nie podoba bo..."
i wlasnie tego bo* juz nie nie uzasadniaja czemu ten aktor im sie niepodoba
Też nie rozumiem osób, które negatywnie komentują film. Teoretycznie każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale... ;P
film jest dobry,jest naprawde dobrym i konkretnym filmem,oglądałam go ok3-5razy i za każdym razem dochodze do coraz to nowszych wniosków. Film oceniam 11/10.
film jest naprawde swietny, napewno jest to jeden z najlepszych filmow ashtona, polecam go gorąco, a i jesli ktos by szukal tytulu piosenki ktora leci w koncowce filmu oto ona : Oasis - Stop Crying Your Heart Out
Muszę przyznać, film jest świetny. Oryginalna fabuła i ciekawe zakończenie. Ale twierdzisz, że ktoś kto ma od Ciebie odmienne zdanie nie zna się na filmach. Przypominam, każdy człowiek jest inny. Ile ludzi na świecie to tyle jest gustów.
Hmmm jak zapewne zauwazyles zachodzi pewna prawidlowosc, jezeli wiekszosc pisze ze film jest swietny a mniejszosc ze jest kiepski---> bezguscia zawsze naleza do mniejszosci....
OK, ale nie otym mowa, na mnie film zrobil ogromne wrazenie gdyz jest poprostu wciagajacy i oglada sie go na bezdechu od poczadku do konca. A pomysl na podroze pomiedzy liniami czasu jest swietny (chociaz troszke niedopracowany). Jak dla mnie mocne 8.
"bezguscia zawsze naleza do mniejszosci...."
Nic bardziej mylnego, przyjacielu ;-) Przykładem to forum, albo chociaż "Gorąca Dwudziestka Radia Eska" :-D
Sorry za offtop, to nie czas ani miejsce ta takie gadki, ale dam Ci maly przyklad do mylsenia: jezeli 51 osob przyjzy sie kartce papieru i 50 osob powie ze ona jest biala a 1 ze siwa kto bedzie mial racje???;)
''jezeli 51 osob przyjzy sie kartce papieru i 50 osob powie ze ona jest biala a 1 ze siwa kto bedzie mial racje???;'' no niezła durnota, ma wiele wspólnego z gustem filmowym.
Widzisz, kolego, to jeszcze zależy od tego, czy ona będzie siwa czy biała ;-) Czaisz?
'EM' to jeden z moich ulubionych filmów, ogladałam go już wiele razy i za każdym razem coraz bardziej mi sie podoba. Uważam, że nawet jeśli komuś sie nie podoba, to ma do tego prawo i powinien dzielic się z innymi swoimi opiniami (jeśli są uzasadnione). Własnie po to jest forum na filmweb, abyśmy mogli dyskutowac o tym co nam się podoba, ale także o tym co nie.