beznadziejny film.dla ludzi czytających harleqiny i oglądających m jak miłość . okreslenie go thrillerem , to żart jakiś. a ten pedzio to moze grac amantow w brazylijskich serialach co najwyżej. szkoda czasu. NIE POLECAM
a w twoich ulubionych filmach co? "Efekt motyla". Widac ze zbyt rozgarniety nie jestes.
to tylko zlosliwosc mojej siostry, z ktorą dlugo dyskutowalem na temat tego badziewia. po zlosci mi to do "ulubionych" dodala :P żebyś ty synciu w 10% był tak rozgarnięty jak ja
Czytajac Twoja pierwsza wypowiedz o "harlequinach" itp dochodze do wniosku ze to chyba nie mozliwe by byc w 10% tak rozgarnietym jak Ty bo nie da sie zera podzielic przez 10 :)
szkoda moich szlachetnych opuszków palców na polemizowanie z debilem co w swoich "ulubionych' ma american pie i świat według Bundych...buhahahaha...żenada synciu
Nie zapominaj że Świat wg Bundych to kultowy serial. I jeszcze jedno ojczulku oglądnij sobie jakieś DOBRE filmy... o sorry Godfather ma za tródne przesłanie dla ciebie, a o STALKERze lepiej nie mówić...
bracie przez te szóstki to ci sie w głowce troszeczke pokręcilo napisz mi jaki film według ciebie jest dobry, i jaki aktor nie jest "pedziem"
kultowy serial? dla tumanów..."m jak milosc" to tez w polsce kultowy serial... i "swiat w/g kiepskich"...zapewne to dla was sa kultowe seriale rowniez. męczy mnie ta dyskusja. film w/g mnie jest porazką. dla was moze byc przelomem. kto obejzy, bedzie mial swoje zdanie. i nie pierdolcie mi tu ze nie zrozumialem tego badziewia bo kazdy 7-latek wie o co tu chodzi. co do filmow jakie mi sie podobają-latwo sprawdzic,,,no ale chyba nie dla obroncow tego syfiastego filmu...to swiadczy jak jestescie ograniczeni... no zasuwac na "bundich" ,"m jak milosc" albo "rozmowy w toku" i mi tyłka nie zawracac :P
trudne przez "ó"...brawo :D...oto inteligencja WIELKA faNÓW"EFEKTU MOTYLA" ..no ale czego oczekiwac od facia co w ulubionych filmach ma: druzyna A, garfield(!!), młode wilki i akademie policyjną....i wszystko jasne buhahahahahahahahahahahahahaah a:)))))))))))))
ten film mi się bardzo podobał. Dawno nie widziałem takiego dobrego. Moze poprostu nie dorosłaę do takiej tematyki.
właśnie chyba nie dorosłeś do takiej tematyki !! Film jest świetny mój ulubiony łezka się aż w oczku kręci !! SOOPER POLECAM I POZDRAWIAM !!!!
Taaak. Koffany, zajefajny. Po prostu wymiata!
SZCZEGÓLNIE POLECAMY ABDERYTOM.
P.S. Tak żeby wyjaśnić.
Zero dzieli sie na dziesieć ^_^
Nie da się za to dziesieć podzielić przez zero.
Jak mówi zasada: Pamiętaj .....!
Nie dziel przez zero!
Tak mówi polska młodzież koffanj , zajefajny, sooperoowy,fajniootki to są takie słowa które używa polska młodzież w dzisiejszych czasach !!! A film naprawdę świetny !!!!
Wedlug mnie film byl zajebisty ale kazdy moze miec swoje zdanie wiec na pewno nie pojade po nikim kto ten film obraza bo kazdy ma swoj gust.Mi sie strasznie podobal i mam w dupie komentarze w stylu ze to niby byl film dla tych co lubia "harlequina" bo tak nie jest.....pozdro all