PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1315}

Egzorcysta

The Exorcist
1973
7,5 132 tys. ocen
7,5 10 1 132040
8,3 56 krytyków
Egzorcysta
powrót do forum filmu Egzorcysta

Egzorcysta

ocenił(a) film na 3

Fajne gówno. To jest komedia, a nie horror. Oglądałem to sam, na dodatek w nocy, i nie rozumiem tych, których ten film straszy. Przy niektórych scenach, naprawdę, chciało mi się lać ze śmeichu. Nie wiem, nie rozumiem ludzi:D w ogóle nie straszny, pierwszy raz się tak zawiodłem, bo obiecałem sobie wiele...

ocenił(a) film na 10
ricardokaka22

hehe znasz sie na kinie nie ma co. Podziwiam takich ludzi jak ty, którzy potrafią sie przeciwstawić ogólnemu twierdzeniu, że ten film jest arcydziełem. Gratuluje odwagi i niezbitych argumentów jak moża sie bac takiego gówna. Jakże ten jest śmieszny a efekty jak 73 rok są beznadziejne, fabuła leży widizałem setki filmów o opętaniu co były sto razy lepsze niż ten... zero atmosfery. Sam bym nakręcił lepszy film... eh szkoda że nie ma wiecej filmów takich jak piła IV. Widziałeś może, tam jest wszytsko tak realistycznie pokazane, te organy i krew jak u prawdziwe człowieka aż ciarki przechodzą. A tu co mamy fabułę? Dnooo fabuła przestała bc potrzebna już pare lat temu. ah - milaiard

ocenił(a) film na 10
ricardokaka22

hehe znasz sie na kinie nie ma co. Podziwiam takich ludzi jak ty, którzy potrafią sie przeciwstawić ogólnemu twierdzeniu, że ten film jest arcydziełem. Gratuluje odwagi i niezbitych argumentów jak moża sie bac takiego gówna. Jakże ten jest śmieszny a efekty jak 73 rok są beznadziejne, fabuła leży widizałem setki filmów o opętaniu co były sto razy lepsze niż ten... zero atmosfery. Sam bym nakręcił lepszy film... eh szkoda że nie ma wiecej filmów takich jak piła IV. Widziałeś może, tam jest wszytsko tak realistycznie pokazane, te organy i krew jak u prawdziwe człowieka aż ciarki przechodzą. A tu co mamy fabułę? Dnooo fabuła przestała byc potrzebna już pare lat temu. ah - milaiard