PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1315}

Egzorcysta

The Exorcist
1973
7,5 132 tys. ocen
7,5 10 1 132040
8,3 56 krytyków
Egzorcysta
powrót do forum filmu Egzorcysta

Pfff, niczym mnie nie ruszył, jakaś mała smarkula namazała sobie flamastrem kreski na łbie i myśli, że straszy ludzi. Kurde co to ma być ?! Do dupy są te wszystkie horrory, Japońskie, Amerykańskie, wszystkie!!!!!!!!! Jedyne z tego typu filmów to Piątek 13, chociaż w tym filmie również chciało mi się śmiać.

ocenił(a) film na 10
patrick_42

Leeejeeee hahahhahah jak ty piszesz ze Piątek 13 był lepszy od Egzorcysty to z tobą jest coś nie tak :((

patrick_42

jasne, chociaż i Piątek był do kitu ;) (komentarz jest za krótki)

patrick_42

Egzorcysta jest o wiele lepszy od Piątku 13...
Egzorcysta to jeden z filmów który pokazuje że można się bac patrząc tylko na ekran a nie słuchając muzyki (a w przypadku Egzorcysty to muzyki nie ma)
...Mówisz że wszystkie horroru są beznadziejne...to w takim razie spróbuj sam zrobic jakiś horror...A oglądałeś coś takiego jak NOSFERATU SYMFONIA GROZY??
Jak nie to obejrzyj to się w gacie zesrasz...

konradpawlik

oglądalem :) i się nie zesrałem :) mnie, maniaka kina, już trudno przestraszyć :) a film całkiem, całkiem jak na horror

patrick_42

no i powiem ci, że nie jest straszne, gdy ci karzeł z pazurami wybiegnie :D trochę śmieszne ale że film jest z 1922 roku uczcijmy to (Polska odzyskuje niepodległość z pod miedzy innymi pierońskich NIEMIEC) a te Egzorcysty, Piły, Amityville, bzdura... NARA !!!!