Co? Że to ejst niby najstraszniejszy horror w dziejach?! buahaha! Nie am większej bzdury. nastawiałem się na ten film długoi, słyszałem głosy że jest najlepszy, i tego od niego oczekiwałem. Jednak jak dla mnie, to jest komedia a nie horror! Były takie momenty, gdzie po prostu chciało mi się tarzać po ziemi ze śmiechu. Nie wierze nikomu kto uznaje ten film za najlepszy horror, mówią tak dlatego żę taki ejhst stereotyp, i że tak wypada. Do Omena z 1976 roku nawet nie ma startu. Omen to legenda. 2 takiego horroru już nie będzie.
szczerze mowiac nie widzalem omena 1 z 1976 :D (Cos mi sie wydaje ze omen powstal dzieki temu ze Egzrocysta odniusl taki suskses!!),
ale nie przypad mi do gustu jak Egzorcysta => ten film byl porazajacy xD
ja tam nie smialem sie jak ogladalem ten film choc przy niektorych chororach tak!!(nawet jadlem kanapeczki miniam :p).
Wiec sory KOles ale to jakies nie porozumienie co ty piszesz!!
to jest komedia :P wkłada sobie krzyż ekhm wiesz gdzie i to ma mnie straszyc?:D nie dzieki :P albo jak chciała zeby ksiądz ją przeleciał. albo jak szła jak pająk :D to śmieszne nie straszne :D taka prawda :]
przecczytaj se recenzje! TAM PISZE: ze film jest strzaszny i ozydzajacy jak dobrze ujaloem ;p ;]
i tyle
Twoja głupota mnie poraża. Myślałem ze takich ludzi już nie produkują a tu popatrz, jaka niespodzianka. W recenzjach wypisują różne głupoty. Mam im wierzyć? Przecież każdy am swoje zdanie, recenzent mówi ze straszny (nie wiem czemu, chyba sie nawciągał czegoś) a ja mówię ze śmieszny. Mam swoje zdanie, a Ty jak wqidze przeczytałeś ze film jest straszny, a sam pwenie go nawt nie widziałeś. Debil.
JA cie tam obrazac nie bede bo zal dupe ciska... masz znanie OK? spoko, ale pewnie ty nie widziales filmu tylko wszystki omenu i sie podniecasz ze najlepsze :D
(a widzisz jednak produkuja ja jestem prototypem a ciebie na tasme robia- choc akurat cos im nie wyszlo xD
Nia cie obrazac nie bede bo zal dupe sciska....MAsz racje ze niektore recenzje sa poryte (tak jak twoja), ale OK masz swoje zdanie pasuje mi to ;]
( A widzisz jednak takich robia jak ja-prototypy, a ciebie tasmowo i cos im nie wychodzi :D). ZAL!!
jakbym nie znał filmów to był nie przytaczał fragmentów z niego co głupku?! Jeśli taki mądry jesteś to podaj jakąś scene z filmu bo wątpie ze widziałeś. No? Czekam na jakąś scene. Mam nadzieje ze sie doczekam, to wtedy spoko.
np.
biskupi szukaja egzorcysty do odprawienia egzorcyzmu na dziwczynce i nagle 1 z nich mowi o Ojciec Merrin- czlowieku ktory byl w afryce i pewnego razu odprawial egzocyzmy przez (dolkadnie nie pamieta) 3 miesace z zedu i prawie go to nie zabilo. ten fragment nie znajdziesz w necie zeby nie bylo ze skaz wziolem ;]
wiesz co o co my sie klucimy o to czy ktos ogldal film?
obaj go widzielismy ty uwazasz ze jest smieszny ja ze przerazajacy spoxo :D
ja to pewnie zaczolem wiec sorki
a tak na poboczu widziales piłe 3??
i co o niej sadzisz ja tam na niej jadlem kanapki ;]
ale fajny koniec
hehe spoko:] fakt, nei ma sie co kłócić. No widziałem Piłe 3, szczerze to podobnie jak Ty jadłem kanapki, nawet w trakcie sobie je robiłem:D No koniec fajny ale co do filmu to spodziewałęm sie czegoś lepszego;>
powiedzmy szczerze lipa ;p
chyba wykorzystamy te forum egzorcysty o rozmowie o inych filmach :P:P
mam pytanko szukam jakiegos fajnego horroru ale nie takiego ze jest pelno krwi i takich ze sama kawalki ciala sa ale jakis inny(pewnie moze byc troche masakry ale nie za duzo) cos poliecisz??
heh:] no jeśli nie z takich co pełno krwi to...Omen z 1976:D wielki sentyment mam, wg mnie najlepszy horror, a nie ma w nim w ogóle krwi :] Koszmar z ulicy wiązów też dobry. Widmo (Shutter) też super ;> i The Ring i Klątwa. Te bym Ci polecił:P :]
Sam jesteś lipa, jak nie rozumiesz co chciał osiągnąć demon, przez gwałcenie tej dziewczynki krucyfiksem i nie rozumiesz tej atmosfery, to wiesz!
oj, przepraszam. Dlaczego twierdzisz, że recenzent pisząc, że "jest straszny" się czegoś nawdychał? Bardzo mnie to ciekawi. Jeśli dla Ciebie jest on śmieszny, to proszę, usiądź sam przed telewizorem o 00:35 w nocy i go oglądaj, bo wtedy horror ma klimat, chociaż ten ma zawsze, bez względu na porę. Jeśli Ty go obejrzałeś w południe i to z pięcioma koleżkami, to się wcale nie dziwię, że on jest dla Ciebie śmieszny, bo go zwyczajnie NIE ROZUMIESZ!
ciakawe że tak mało tu komentarzy. Ja uważam że to najlepszy horror zfizowany na maksa, a w omenie ówno wielkie i tyle
ale żałosne są twoje wypowiedzi...nimi to nawet nie dorastasz do moich pięt.
zespół Tourette'a, niedouczony imbecylu, to ktoś taki, co ma m.in. niepohamowane tiki, czyli np. odruchy takie jak ssanie kciuka w wieku dorosłym, niepohamowane przeklinanie i wiele innych; dziwi mnie to, że tak mnie nazwałeś, skoro nawet nie użyłem tam wulgaryzmu! naucz się czytać ze zrozumieniem.
co do "Omena"-oglądałem go 5-krotnie, dwa razy sam po 2 w nocy i jakoś nie narobiłem w gacie, bo to jest tylko film.
a to, że "Egzorcysta" jest dla ciebie "gównem", to świadczy, że nie powinieneś tutaj przebywać, bo nie masz pojęcia, że nazwanie klasyki gatunku "gównem" jest olbrzymim błędem i nietaktem.
jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia, to nie odpisuj-chcę sprawdzić, jak bardzo cię to rozwścieczy!
MR Jakson do skromnych to ty nie nalezysz to fakt! :P
ale sie z toba zgadzam jesli chodzi o "Egzorcyste" a ten cytat mi sie podobal:
"a to, że "Egzorcysta" jest dla ciebie "gównem", to świadczy, że nie powinieneś tutaj przebywać, bo nie masz pojęcia, że nazwanie klasyki gatunku "gównem" jest olbrzymim błędem i nietaktem."
nic dodac nic ujać ;]
pozdawiam