PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1315}

Egzorcysta

The Exorcist
1973
7,5 132 tys. ocen
7,5 10 1 132040
8,3 56 krytyków
Egzorcysta
powrót do forum filmu Egzorcysta

Mój 10 letni braciszek zasnął jakoś w środku filmu :) no cóż ja muszę przyznać ze osobiście się bałam, przeraził mnie i chyba tylko mnie. Bo inni nie wyglądali na zbytnio przejętych :)

anniusia89

to ja mam tak samo jak twuj brat :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
Shaman_King

............................
Heh ja też , ale z nudów :)

ocenił(a) film na 10
cobra666444

najwidoczniej obaj jesteście na tym samym poziome rozwoju umysłowego,co w/w 10-letni brat

ocenił(a) film na 10
anniusia89

czyś ty babo na łeb upadła z 10 piętra? co cię podkusiło żebyś pozwoliła na to żeby 10-letni dzieciak oglądał takie filmy? chciałaś się przekonać czy zacznie lać do łóżka? Jeśli nie ściemniasz i naprawdę pozwoliłaś żeby twój mały brat oglądał z tobą ten film to jesteś głupia, niedojrzała i nie powinnaś się bratem zajmować. Potem się sąsiedzi będą dziwić i mówić w Uwadze: a taka porządna rodzina.... GŁUPIA!

ocenił(a) film na 8
zniesmaczony

Nie oglądałem Egzorcysty, choć w najbliższym czasie mam nadzieje nadrobic tą zaległość. Stwierdzam, że film może nie być straszny dla przyzwyczajonych do dzisiejszych (głupich i beznadziejnych) siekanek i nic dla nich poza ucinaniem rąk, głów nie jest straszne. A w niektórych filmach najważniejsza jest atmosfera, i po prostu tyle. A dla tego filmu należy się chociaż szacunek. Ten film to kamień milowy, droga młodzieży "ery Piły (choć ta nie jest aż taka beznadziejna) i innych troszke głupich (co tu ukrywać) siekanek".

POZDRAWIAM !!!

ocenił(a) film na 7
zdrojek

Uwielbiam takie eksperymenty na mlodszej siostrze. Ja sprawdzalem ja na japonskiej "Klatwie" no i pekla :)