Mój 10 letni braciszek zasnął jakoś w środku filmu :) no cóż ja muszę przyznać ze osobiście się bałam, przeraził mnie i chyba tylko mnie. Bo inni nie wyglądali na zbytnio przejętych :)
najwidoczniej obaj jesteście na tym samym poziome rozwoju umysłowego,co w/w 10-letni brat
czyś ty babo na łeb upadła z 10 piętra? co cię podkusiło żebyś pozwoliła na to żeby 10-letni dzieciak oglądał takie filmy? chciałaś się przekonać czy zacznie lać do łóżka? Jeśli nie ściemniasz i naprawdę pozwoliłaś żeby twój mały brat oglądał z tobą ten film to jesteś głupia, niedojrzała i nie powinnaś się bratem zajmować. Potem się sąsiedzi będą dziwić i mówić w Uwadze: a taka porządna rodzina.... GŁUPIA!
Nie oglądałem Egzorcysty, choć w najbliższym czasie mam nadzieje nadrobic tą zaległość. Stwierdzam, że film może nie być straszny dla przyzwyczajonych do dzisiejszych (głupich i beznadziejnych) siekanek i nic dla nich poza ucinaniem rąk, głów nie jest straszne. A w niektórych filmach najważniejsza jest atmosfera, i po prostu tyle. A dla tego filmu należy się chociaż szacunek. Ten film to kamień milowy, droga młodzieży "ery Piły (choć ta nie jest aż taka beznadziejna) i innych troszke głupich (co tu ukrywać) siekanek".
POZDRAWIAM !!!