strasznie wolno się to rozkręca, zanim zaczęło dziać się coś ciekawego tak mnie zmuliło że prawie zasnąłem na tym filmie... skończyłem na tym jak rzucało nią na łóżku i przyszli lekarze i dalej nie mogłem bo prawie spałem, może byłem trochę zmęczony i nie wczułem się w klimat. Jutro musze zacząć jeszcze raz uważniej oglądać, mam nadzieje że się rozkręci...
No Ludzie. Oglądajcie filmy nie za późno lub jeśli nie jesteście nazbyt zmęczeni trudem dnia. No bo faktycznie Jeśli ktoś zacznie oglądać koło 23 i do tego popija mocne piwo to normalne że jak rano wcześnie wstał to będzie przysypiać &;)I tak ogląda...potem przysypia na 20 minut, potem znów jakiś skowyt go budzi &;)Dalej znów przysypia na pół godzinki. Aż w końcu jak się ocknie tuż przed napismi to dochodzi do wniosku że film bez sensu. No bo jak się nie widziało trochę początku, potem środka to nie dziwota. No ale wracając do filmu Ogólnie film bardzo fajny i nawet ząb czasu go nie zmógł i śmiało może konkurować z nowymi horrorami. Bo ilekroć go oglądam ponownie a mam już trochę latek na karku to wciąż na nowo się boję &;/ Zwłaszcza kiedy zapomnę te straszne momenty. &;0