Gdzie mozna całą wersję obaczyć ? Nie żeby mnie to fascynowało ale obecnie poszukuje
wrażeń a podobno są ... fajne. Na youtubie jest wszystko ale jedną całość chciałam
zobaczyć
Według kościoła katolickiego słuchając głosu diabła zwracasz na niego swoją uwagę wiec nie radze jeśli jesteś katolikiem
Dlaczego ? Ten film na lekcji religii póścił nam ksiądz , o którym z pewnością można powiedzieć że właściwie spełnia posługę , a przecież tam był króciótki fragment . Zrestzą to nie ma sensu , słuchając GŁOSU diabła i POPEŁNIAJĄC GRZECH zwracamy na sb jego uwagę , a nie przez odsłuch nagrań
Boicie się słów, kształtów... nawet myśli się boicie, zabawne. Niektóre zwierzęta też się dziwnie zachowują kiedy widzą swoje odbicie :)
Dzisiaj dostałem rachunek w bibliotece za przetrzymanie książki. Wiesz ile? 6,66 :D
Twoja dusza jest już stracona. Jak sobie radzisz ze świadomością nieuchronnego spotkania z ogniem piekielnym? ;)
Nie wiem, piekła nie ma, ale dusze nazywają teraz naukowcy ''duszą kwantową'' czyli rodzajem świadomości, a zresztą co za różnica. :)