PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207761
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

jedna wielka kicha

ocenił(a) film na 1

szczerze nie polecam nuda nuda i jeszcze raz nuda klimat? absolutny brak takowego stracony czas....

użytkownik usunięty
msic

Nie zgadzam się, klimat był, film naprawdę mnie przeraził, praktycznie cały czas się coś działo. Moja ocena 9/10.

ocenił(a) film na 1
msic

NUDA. Strasznie męczyłam się na tym filmie, nie wywołał on u mnie żadnych emocji, mówiąc krótko nie podobał mi się w ogóle.

ocenił(a) film na 5
Sigerson

Musze przyznać... że film, mimo licznych poleceń przez znajomych mnie zawiódł w dużej części. Spodziewałąm się czegoś co może powalić moją wiarę i przekonania na kolana, co sprawi że przestanę już podchodzić tak ironicznie do kościoła, ale niestety. Fajne efekty, dobra gra aktorska, ale niestety, nie przemówił do mnie.
Spróbuję obejżeć jeszcze raz, moze moje zdanie się zmieni, sama nie wiem. Chwilowo film otrzymuje ode mnie 5/10.
Pozdrawiam:)

lilian_6

Książka jest nieporównywalnie lepsza...czasem musiałem ją wynosić z pokoju żeby spokojnie zasnąć ;p

ocenił(a) film na 9
Putana

Tylko w jakich okolicznościach oglądaliście ten film. Ja oglądałem sam, w nocy przy zgaszonym świetle i w audio 5.1

ocenił(a) film na 7
msic

Może kicha to nie, ale współczesny przeciętniak już tak. Nie rozumiem tej podniety tłumów jaki to straszny film... Podsumowując jest to dobrze zrealizowana produkcja, jednak klimatem nie dorasta do pięt Egzorcyście (1973).