PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=851336}

Egzorcyzmy dnia siódmego

The Seventh Day
2021
4,3 2,8 tys. ocen
4,3 10 1 2811
4,8 4 krytyków
Egzorcyzmy dnia siódmego
powrót do forum filmu Egzorcyzmy dnia siódmego

Zło nie lubi wodotrysków dlatego jest ten film przekombinowany. Pozostaje pytanie czy arcybiskup i jego sekretarka tez byli opętani ? Czy Daniel po tej całej akcji też nie został opętany....

Wracajac do rzeczywistości.. Znane jest stwierdzenie ze Diabeł sie przechadza po Watykanie.

Biblia została napisana conajmneij 10 wieków temu w sumie to bez znaczenia bo wystarczająco dawno aby przyjrzeć się następującym słowom

" I sprawi Bestia, że wszyscy mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymają znamię na prawą rękę lub na czoło i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia – imienia Bestii lub liczby jej imienia"

Mamy 2021 rok czym jest znamie i kim jest bestia ??
Chipy, kod QR i mała grupa ludzi, która ma cały świat w rękach. Nie jest juz tajemnicą ze dążą do zniesienia waluty i zniszcze prywatnej własnosci. Koronowirus nie jest szczególnie zabójczy ale został stworzony i wykorzystany aby wprowadzić znakowanie ludzi a to dopiero początek.

Jestem foliarzem ?? 2 firmy inwestycyjne Vanguard grup oraz Blackrock inc. Posiadają udziały w każdej znaczącej się firmie i korporacji. Można to sprawdzić w google. Posiadają udziały w Pepsi i Coca Coli (tak tak te firmy ze soba konkurują tylko pozornie), w koncernach wosjkowych jak i firmach, które produkują leki a wiec np Pfzer. Właściciele tych firm bardzo sie kryją aby nie można bylo odkryć kim są a są nimi największe rodziny tego świata. Każdy kto sie trochę interesuje wie jakie.

To co jest napisane w Biblii własnie sie dzieje na naszych oczach

ocenił(a) film na 3
magik30

Ale gdzie te fakty na które się powołujesz? Ciągle mówisz o faktach ale żadnych podać nie możesz zupełnie jak Krzyś chodzący bez butów. Co do faszystowskiego języka to pomyłeczka kolejny raz to partia na literę K. używa tego języka zresztą ich idolem jest austriacki malarz z wąsikiem więc nic dziwnego. Zresztą tak samo jak obecnie rządzący oni też lubią ten język dlatego w was tyle nienawiści do ludzi którzy wierzą w naukę nie bajki i mity tak jak wy, do osób LGBT, kobiet, uchodźców i każdego kto myśli. A do tego masz problemy z czytaniem. Nie szczepienie przeciwko grypie zmniejszyło obłożenie szpitali tylko gdyby nie takie dzbany jak ty które boją się szczepionek bo to dzieło szatana, magiczne chipy, żydowski i masoński spisek to w szpitalach nie było by tyłu zarażonych covidem którzy zajmują miejsca innym. I nie jestem za lewicą więc znowu pomyłeczka tak samo jak nie wyzywam cię tym bardziej nie wyśmiewam bo sam się ośmieszasz swoimi religijnymi urojeniami i teoriami ale to przez to że za dużo kadzidła i mszalnego. Nie wyśmiewam religii tylko takich religijnych fanatyków jak ty a to różnica. Nie mam nic przeciwko wierzącym ale przeciwko takim jak ty. No popatrz ty nie byłeś a ja znam ludzi którzy byli i którzy nie żyją więc te twoje brednie że ty nie byłeś to znaczy że to spisek i ludzie nie chorują i nie umierają to wiesz możesz wsadzić sobie sam wiesz gdzie. Co do dawania opasek na ramię to idol partii na literę K takie dawał a on był tak samo jak ty nawiedzonym religijnym dzbankiem. Nadal czekam na fakty ale prawdziwe a nie te wasze prawicowe na które nie ma potwierdzenia bo to są fakty a główce Krzysia który chodzi bez butów.

LukaszJakisTaki

Halo jak twoje QR-y oraz ogólne podejście do plandemii po 10 miesiącach? I po tym jak to putin zlikwidował zarazę w kilka dni?
4 dawka przyjęta?
Otworzyli się oczeta,czy nadal chodzisz w masce z nieważnym certyfikatem w kieszeni???
Jestem bardzo ciekaw czy to przeczytasz i jeszcze bardziej ciekawy czy i jak odpowiesz

ocenił(a) film na 3
toplife_Torba

A jak twoje wierzenia w bajki i w to że to wszystko zostało przewidziane w biblii?? Jeszcze nie spadłeś z krawędzi płaskiej ziemi?? A może wyrzuciłeś telefon bo przecież 5G zabija. A może ukrywasz się w domu pod kołderką razem z edytką żyjącą 4000 lat której reptilianie i kosmici powiedzieli że szczepionki zabijają? :)

LukaszJakisTaki

Gdzie twój paszport kov idowy??? Już po 5 dawce? Dotarło w końcu czego przez tyle lat broniłes jak niepodległości??? Buahahaha

ocenił(a) film na 3
toplife_Torba

Nie mam żadnego paszportu :) Dotarło w końcu że coś ci w głowie nie pykło i uwierzyłeś w bajki partyjki która niby walczy o wolność? Hahaha

LukaszJakisTaki

Przeczytaj cała poprzednia stronę swoich wypocin, jeżeli twoje zdanie przeczy faktom, to tym gorzej dla faktow- dla ciebie nie ma juz ratunku, tak jak dla ludzi chodzących do dziś dnia w maseczkach! Idz się zaszczep 5 dawka,żeby nie zachorować :D Z mojej strony koniec tematu bo szkoda czasu

ocenił(a) film na 3
toplife_Torba

A jakież to fakty o których mówisz? To te o których ten ktoś wyżej pisał że covid został przewidziany w biblii? A może te że w szczepionkach są chipy do kierowania ludźmi? A może takie że ludzie mieli po nich umierać? Nie nosiłem maseczek i nie mam również potrzeby się szczepić :). Idź słuchaj dalej bajek o złym Billu Gatesie, masonach, reptilianach i płaskiej ziemi o zabójczym 5G nie zapominając :) z mojej strony również koniec tematu bo masz rację szkoda czasu skoro takie są te twoje fakty :)

toplife_Torba

Przyszedłem po opinie a tu niezła niespodzianka . Łukasz już chyba nie odpowie.

ocenił(a) film na 3
Pablo_st

A na co ci dziecko odpowiedzieć? ;)

magik30

Hm...a lekarstwa nie pomagają?

ocenił(a) film na 5
evaj1

Nie biorę..... nie wziąłem...... nie dostalem certyfikatu ani hulajnogi... Wczoraj WHO odwołało pandemię ponieważ nikt w nią juz nie wierzy i nie przyjmie kolejnych dawek syfu. Ale częśc ludzi dała sie oznakować i posłusznie wykonywała polecenia. I wiesz co ci napisze ?. Jestem z siebie dumny bo nie dalem się ani zastraszyć ani poddać presji. A takie ludki jak ty dziś mnie śmieszą. Myślisz ze takimi wspisami mnie ośmieszysz ? Sama się ośmieszasz. Podaję reke tylko "niezaszczepionym"