No, ok. Dom Strachu był kiepski :/
A co do samego El Muerto: Widział już ktoś? Jeśli tak, to proszę o opinie, czy opłaci kupić się ten film, czy to kolejny chłam typu Dom Strachu lub Martwy Krzyk???
Dzięki Michael :))) Uratowałeś moje kolejne 11.90 :DDDD I znowu powtarzam : nie kupować " Kina Grozy " bo szkoda kasy ;)
Ale trzeba przyznać ze dają takie filmy, że mało kto je oglądał może szukają je w filmweb hehe tak sobie żartuje.
POZDRAWIAM
Wydaje mi się, że dają takie filmy, żeby pokazać coś nowego, chcociaż nie zawsze im to wychodzi oO'
Niech dadzą teksanska masakre z 1973roku lub martwice mozgu,lub inne klasyki niedostepne w polsce ,wtedy beda mieli rynek zbytu i klienci beda zadowoleni!!A nie jakies szajsy!
Dokładnie. Texańską Masakrę byłm obejżał :) Raz dali Dom Na Przeklętym wzgórzu wersję starą i nową. I to mi się podobało, bo jeśli ktoś nie widział pierwowzoru, to nie może porównać czy remake jest lepszy. Ciekawe jaki kicz dadzą po El Muerto :?
NA POCZATKU DAWLI FILMY KINOWE A TERAZ SAME BADZIEWA JUZ OD KILKU MIESIECY NIEDALI NIC POZADNEGO A TEN FILM TO POPROSTU MASAKRA 1/10 NIEPOLECAM NIEKUPOWAC.
no faktycznie... kiedys dawali calkiem fajne filmy typu Droga bez Powortu, czy Smakosz... teraz chyba nie maja co dodawac... to chyba znaczy, ze Monolith ma poprostu slabe horrory
A propos Drogi bez powrotu, to akurat nie kupiłem w Kinie Grozy tego filmu i później żałowałem, bo podobno film jest fajny, więc przy ostatnich zakupach w Tesco kupiłem go sobie na VCD za 9,99 :D
Ale i tak jeszcze go nie widziałem :P
Hmmm... Moja mama kupiła ten film i... Podobał mi się! Nie był taki kiepski! Horrorem bym go nie nazwał, ale fajny był. Ciekawa fabuła, chociaż aktorstwo średnie. O niebo lepszy od "Domu strachu" :/
Jak widać każdy ma inne gusta :]
Co jest? dlaczego nigdzie nie widzę tego filmu, pytam się w sklepach i nie widzę nigdzie, chociaz nigdy wcześniej nie miałem problemu z kupieniem Carismy, czyżby tak niski naklad ?
No nie wiem. W mojej miejscowości zawsze przywożą sporo egzemplarzy do każdego kiosku, a tym razem były zaledwie po dwa, góra 3!
Widocznie nakład się zmniejszył :?
bo ja wiem monolith wydal kilka fajnych horrorow,ktorych jeszcze w kinie grozy nbiebylo moze niedlugo beda,pozdro:)
Ja kupiłam ten film, bo zainteresowała mnie fabuła. Oglądając go powiem, ze miałam wyższe mniemanie o nim ale nie był aż tak zły. Zwaliło mnie tylko z nóg , że grała w nim Angie Cepeda, którą tylko znałam z telenowel, kiedyś coś tam słyszałam, ze gra w filmach ale nie sądziłam, że w takich-miłe rozczarowanie
film był kiepski, ale moim zdaniem i tak lepszy od "drogi bez powrotu" - przynajmiej w tym filmie był jakiś klimat - gdy oglądałam "drogę..." to bałam się jakieś 30 sekund na początku, a potem z koleżankami nawet kilka razy zasmiałyśmy się - moim zdaniem przerażające mutanty były tak głupie, że aż urocze