PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181491}

El Muerto

The Dead One
2007
3,8 1,1 tys. ocen
3,8 10 1 1111
El Muerto
powrót do forum filmu El Muerto

w serii Kino Grozy,ale ta seria to filmy w koszmarnej jakości dvd,patrz Dom Strachu

ocenił(a) film na 4
wlodek1001

No, ok. Dom Strachu był kiepski :/
A co do samego El Muerto: Widział już ktoś? Jeśli tak, to proszę o opinie, czy opłaci kupić się ten film, czy to kolejny chłam typu Dom Strachu lub Martwy Krzyk???

Mathisek

Chłam to mało powiedziane!! Dom strachu przy tym to klasyka!

wlodek1001

Dzięki Michael :))) Uratowałeś moje kolejne 11.90 :DDDD I znowu powtarzam : nie kupować " Kina Grozy " bo szkoda kasy ;)

Hannibal_Lecter_4

spox!! Te pierwsze kina grozy były dużo lepsze niz te co otatnio wychodza! pozdrowionka!

wlodek1001

Ale trzeba przyznać ze dają takie filmy, że mało kto je oglądał może szukają je w filmweb hehe tak sobie żartuje.
POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 4
hitmanV

Wydaje mi się, że dają takie filmy, żeby pokazać coś nowego, chcociaż nie zawsze im to wychodzi oO'

Mathisek

Niech dadzą teksanska masakre z 1973roku lub martwice mozgu,lub inne klasyki niedostepne w polsce ,wtedy beda mieli rynek zbytu i klienci beda zadowoleni!!A nie jakies szajsy!

ocenił(a) film na 4
lea83

Dokładnie. Texańską Masakrę byłm obejżał :) Raz dali Dom Na Przeklętym wzgórzu wersję starą i nową. I to mi się podobało, bo jeśli ktoś nie widział pierwowzoru, to nie może porównać czy remake jest lepszy. Ciekawe jaki kicz dadzą po El Muerto :?

ocenił(a) film na 1
wlodek1001

NA POCZATKU DAWLI FILMY KINOWE A TERAZ SAME BADZIEWA JUZ OD KILKU MIESIECY NIEDALI NIC POZADNEGO A TEN FILM TO POPROSTU MASAKRA 1/10 NIEPOLECAM NIEKUPOWAC.

mihle

no faktycznie... kiedys dawali calkiem fajne filmy typu Droga bez Powortu, czy Smakosz... teraz chyba nie maja co dodawac... to chyba znaczy, ze Monolith ma poprostu slabe horrory

ocenił(a) film na 4
MasterKard

A propos Drogi bez powrotu, to akurat nie kupiłem w Kinie Grozy tego filmu i później żałowałem, bo podobno film jest fajny, więc przy ostatnich zakupach w Tesco kupiłem go sobie na VCD za 9,99 :D
Ale i tak jeszcze go nie widziałem :P

ocenił(a) film na 4
Mathisek

Hmmm... Moja mama kupiła ten film i... Podobał mi się! Nie był taki kiepski! Horrorem bym go nie nazwał, ale fajny był. Ciekawa fabuła, chociaż aktorstwo średnie. O niebo lepszy od "Domu strachu" :/
Jak widać każdy ma inne gusta :]

ocenił(a) film na 7
Mathisek

Co jest? dlaczego nigdzie nie widzę tego filmu, pytam się w sklepach i nie widzę nigdzie, chociaz nigdy wcześniej nie miałem problemu z kupieniem Carismy, czyżby tak niski naklad ?

ocenił(a) film na 4
Chris1985

No nie wiem. W mojej miejscowości zawsze przywożą sporo egzemplarzy do każdego kiosku, a tym razem były zaledwie po dwa, góra 3!
Widocznie nakład się zmniejszył :?

ocenił(a) film na 1
MasterKard

bo ja wiem monolith wydal kilka fajnych horrorow,ktorych jeszcze w kinie grozy nbiebylo moze niedlugo beda,pozdro:)

ocenił(a) film na 8
wlodek1001

Ja kupiłam ten film, bo zainteresowała mnie fabuła. Oglądając go powiem, ze miałam wyższe mniemanie o nim ale nie był aż tak zły. Zwaliło mnie tylko z nóg , że grała w nim Angie Cepeda, którą tylko znałam z telenowel, kiedyś coś tam słyszałam, ze gra w filmach ale nie sądziłam, że w takich-miłe rozczarowanie

wlodek1001

film był kiepski, ale moim zdaniem i tak lepszy od "drogi bez powrotu" - przynajmiej w tym filmie był jakiś klimat - gdy oglądałam "drogę..." to bałam się jakieś 30 sekund na początku, a potem z koleżankami nawet kilka razy zasmiałyśmy się - moim zdaniem przerażające mutanty były tak głupie, że aż urocze