PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847598}

Elegia dla bidoków

Hillbilly Elegy
2020
7,0 35 tys. ocen
7,0 10 1 34814
4,8 45 krytyków
Elegia dla bidoków
powrót do forum filmu Elegia dla bidoków

Czekam na...

ocenił(a) film na 7

Czekam na polaczków oburzonych żartem Glenn Close, którzy w każdym filmie zagranicznym wyczekują polskiegu akcentu, a gdy ten okazuje się być nieprzychylny wyzywają twórców od Żydów. Czekam na spiskowy bełkot zakompleksionych, niewyedukowanych megalomanów.

ocenił(a) film na 6
przewrotnie

Ale agresywny wylew, znajdz jakies lepsze hobby niz rozpetywanie g*wnoburzy w internecie, pozdrawiam

przewrotnie

Słowem: Kto powiedział: kasjer dupa? ;-)

ocenił(a) film na 7
przewrotnie

Naprawdę do takich przemyśleń skłonił Cię ten film? Znaleźć garstkę ludzi o konkretnych poglądach i zwyzywać ich z powodu jednej sceny w filmie? Nie było to poruszane póki Ty tego nie zrobiłaś. To Ty budzisz te demony by później szczuć nimi.

ocenił(a) film na 6
ania_jon

Dla mnie wystarczyło dostrzec, że w swoich wypowiedziach użyła Łaciny i już wiadomo co jest 5. ]:->

przewrotnie

Z ciekawości wszedłem na filmweba zobaczyć co to za film. Nie oglądałem, więc filmu nie ocenię. Ocenić mogę tylko ciebie, jako ujadającego bezpiecznie w internecie kundelka. Jeśli chodzi o bełkot, to dawno nie widziałem większego niż w twoich żałosnych komentarzach. A że to było 4 lata temu? Być może, ale wątpię byś zmądrzał, miernoto. Ujadaj dalej, w internecie można.

przewrotnie

Czekam na żart podobnego kalibru o Żydach na Netflixie.

Chlor_3

Co ty, to jakiś ujadający w internecie kundel z mózgiem zgnojonym przez wyborczą. Urojone poczucie własnej wyższości i ojkofobia wtłoczona do łba przez starszych i mądrzejszych

przewrotnie

Na razie jedyna zakompleksioną osobą jesteś tutaj Ty a żart jest żałosny i tyle