Czyli na świecie serio są ludzie którzy z własnej woli oglądali ten film a nie dlatego że nie udało im się ruszyć z kanapy po świątecznym obżarstwie (tak jak mnie :D )??? Ten film jest okropny! Żenujący pomysł na żenującego człowieka czy elfa (a w każdym razie debila) zagranego przez najbardziej żenującego aktora świata. Serio, nie wiedziałem gdzie schować twarz ze wstydu oglądając tego gniota. Jedyne co zasługiwało na uwagę to młoda Zooey Deschanel z tą swoją nietuzinkową urodą.
jak szukasz ambitnego kina to po co oglądasz komedie w dodatku z aktorem którego nie lubisz? po drugie film może i debilny ale śmieszny a o to chyba chodzi w komediach? ja przynajmniej się uśmiałem, jak widać twoje poczucie humoru jest słabe szkoda mi cię troszkę i na koniec "nie wiedziałem gdzie schować twarz ze wstydu " takie tekst to walą tu gimbusy, ze wstydu to można schować twarz oglądając naszą kadrę kopaczy amatorów w piłkę nożną.
Miało być śmiesznie, miało być zabawnie. Z domieszką świątecznego klimatu. Pomysł był z realizacją gorzej.
Zamiast zabawnej historii zobaczyłam film o niedorozwiniętym umysłowo 30 latku, który biega w rajstopach.
Kino familijne nie musi być nadzwyczaj ambitne, rozumiem.
Ty dopatrzyłeś się czegoś godnego uwagi-ja nie miałam tego szczęścia i nic mnie nie zaciekawiło w tej produkcji.
Niemniej w jednym się zgadzam- ten film to nieporozumienie. I kompletna porażka.
Zgadzam się z twoim komentarzem w 100%.
Rozumiem że to kino familijne ale dzieciaki nie muszą być karmione takim debilizmem. Kompletna porażka.
Pijany zielony pajac tańczący na stole grany przez jednego ze słabszych aktorów wg. mnie. Możliwe że ten aktor nawet nie musiał grać tej roli :D
Do tego nadlatujący czerwony pajac w saniach z jakims silnikiem odrzutowym .....
No jak tak można dzieciństwo psuć, albo starszym wspomnienie dzieciństwa i wyobrażenie tego na co każdy czekał co roku.