To popeliniarz, propagandziarz i nędzny prowokator!
Szkodnik i chwast, którego trzeba jak najszybciej wyrwać!
Trzeba gada zbanować, zablokować mu konto i usunąć jego pożal się jeden oddany głos na film "Enigma" -szmira, że głowa mała!
Ciebie powinni zablokować, film moze i jest antypolski, ale ograniczanie wolności słowa, to podkopywanie demokracji, wstyd za takich jak ty
Nie będę z Tobą dyskutować, bo już sam Twój nick mówi wszystko o Tobie, że jesteś "słaby" także żegnam!
jestem za użytkownikiem słaby bo film powinniśmy oceniać jako film a nie za pokazanie histori
Film, który kaleczy polską historię jest DNEM, w dodatku cała reszta w tym filmie to nic innego jak METR MUŁU!
Dlatego 1/10
Och darujcie sobie te animozje. Skoro film uważasz za totalne dno i żal Ci na niego patrzeć,w ogóle i szczególe to po co się wypowiadasz? Żeby pokazać jaki to patriota z Ciebie? Może historia nie jest prawdziwa, ale uważam, że sam w sobie jest dobry. Nie biorę pod uwagę historii, właściwie oglądając ten film w ogóle nie zwracałam na nią uwagę. Zainteresowałam się Enigmą dlatego, że występowała w nim Kate Winslet. Kreacje aktorskie są dobre, fabuła też nienaganna. Tyle.
a ja mam w dupie wolnosc słowa, tego reżysera Polacy powinni ukamienować, jak można tak zmienić historie, pierdzieleni angole, ten film należy spuscic w kiblu, krzakko to debil zjeb genetyczny i burak i takich trzeba tępić
widać, że ludzie umieją czytać ze zrozumieniem...
Gdzie Twój szacunek dla drugiej osoby, tolerancja? To jego sprawa co ogląda. Ukamieniuj wszystkich, spal na jakimś stosie. Jasne. Tylko dlatego, że piszą to co piszą. Ludzie ten film to już przeszłość, po co poruszacie ten temat? Budujesz swoje ego, pokazujesz jakim to jesteś Polakiem? Takimi wypowiedziami pokazujesz jak jesteś płytki, tylko tyle. Zamiast wyzywać się na kompie idź pograj w PlayStation czy coś. Albo jak zamierzasz już pisać to z rozsądkiem.
w filmie do angielskiej ekipy rozszyfrowującej enigme dodali polaka który w dodatku jest zdrajca wojennym i działa dla niemiec nosz kur... zrobili z nas zdrajców, jak dla mnieten film to dno pod dnem kupa i szit
a propo tolerancji to oni jej nam nie okazali to i my im powinniśmy jej nie okazywać.Zgadzam się homerem700 szmatę powinniśmy ukamienować (lub spalić na stosie)