Szłam do kina z nadzieją, że 3 będzie lepsza od 2 (bo od 1 to raczej było do przewidzenia, że nie będzie), ale niestety się rozczarowałam i to praktycznie pod każdym względem... nawet 3D w niczym nie pomogło tej produkcji... z przykrością stwierdzam, że 3 część to wiewiór i jego orzeszek=) oraz zaledwie kilka dobrych tekstów i nic więcej... a szkoda. To moja subiektywna opinia, oczywiście można się z nią nie zgodzić. Pzdr.
Też tak uważam. Moim zdaniem trójka jest o wiele lepsza niż dwójka. Świetnie dobrana równowaga scen śmiesznych i przygodowych. A ostatnie kilkanaście minut filmu przebijają intensywnością akcji Indiana Jonesa 4 :-)
Ja również uważam, że 3 lepsza od 2. I to znacznie. Oglądałam w kinie w Anglii i film uważam za naprawdę udany :)
ja sie zgadzam z autorem tematu. Własnie wrócilem z kina i jestem zaskoczony niskim poziomem filmu. Fakt bylo kilka fajnych scen czy tekstow ale za uzo smetnego gadania no i wcale to 3D nie bylo widoczne oprocz początku (gdzie plynely ryby). Lepiej zeby nie nagrywali 4 czesci bo to juz bedzie totalne dno