Najbardziej chyba lubię drugoplanową postać Wiewiórka ;P
Czekam niecierpliwie, aż mi rozwiną wątek mojego ukochanego pupila.
Poza tym Diego i fantastyczny głos Fronczewskiego, który nadaje mu charakterku. Sid w I części ma chyba najwięcej zabawnych kwestii, Mamut budzi sympatię. Nie przypadła mi do gustu natomiast Ela, a Zdzisiek z Edkiem momentami byli denerwujący. Chyba nie lubię zmian. Mam nadzieję, że III część będzie lepsza od II i nie okaże się klapą. Ale z moim Wiewiórkiem to nie jest możliwe xD
NAJciekawszą postacią moim skromnym zdaniem jest oczywiście Wiewióra ,
która żyje w wiecznej pogoni za tym żołędziem ( orzechem , cokolwiek to jest) , na drugim miejscu jest Sid ( ale tylko w wersji polskiego dubbingu , gdyby nie seplenienie Czarka Pazury postać by wiele straciła)
Czekam z niecierpliwością na kolejna cześć i mam nadzieje , że nie zawiedzie entuzjastów przygód Mańka , Sida i Diego .
Scrat jest najlepszy:D rozwala mnie pomysłami, no i Sid jest super ze swoimi tekstami.
Ja najbardzej lubie Orzeszka (wiewióra) i oczywiście Diego : ) od samego poczatku mi sie spodobał :P
Moją ulubioną postacią jest Diego, ma fajny charakter, barwa głosu, przechodzi przemianę z tego "złego" na "dobrego".
no oczywiście że Sid oczywiście głos Czarka Pazury :) potem Wiewiórka która nie musi nic mówić aby być super hehe
Moim zdaniem absolutną postacią jest Wiewiór który zarówno w 1 ale jeszcze bardziej w 2 czesci powala wszystkich swoją kreacją i pomysłami żeby zdobyć żołędzia :D.Tą postać mogę też porównać do jamesa bonda bo tez wszystko potrafi ale ona jest od niego 100 razy lepsza :D
Najbardziej lubię Diego. ;] Sid jest zabawny, a Maniek ciągle narzeka, ale właśnie to w nim lubię.
Elki nie lubię, a Zdzich i Edek mogą być, w ostateczności. Dlatego mam nadzieję ze w 3 części będzie mało Eli, Zdzicha i Edka, a więcej Sida, Diega i Mańka no i Wiewiórki xD
Wiewiórek :) on jest fenomenalny :D nadaje uroku temu filmowi.
potem Sid. haha! ale tylko PL :)
no i oczywiscie Diego i Maniek. xD
Moje ulubione postacie :
1.SID
2.Wiewiórka - wymiata ale mało jest jej w Filmach
3.Maniek
4.Diego
5.Cała RESZTA
W KINIE WIDZIALEM RECENZJE EPOKI 3 NORMALNIE WYMIATA CI CO WIDZIELI WIEDZĄ O CO CHODZI.
Powiem tak : "Wiewiór - buahahahahahahaha KOCHAM GO " :D
No i w 3 ponownie Sid wraca do mych łask ;)
1. Diego (najlepsza postać, była, jest i będzie :p)
2. Sid (niezapomniany głos Pazury i świetne kwestie)
3. Buck (po prostu go lubię)
4. Maniek (fajny z niego mamut)
5. Wiewiór (wymiata :P)
Denerwują mnie trochę Ela i te dwa małe stworki Zdzich i Edek
Pozdrawiam :)