PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433359}

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
2009
7,0 144 tys. ocen
7,0 10 1 144075
6,4 35 krytyków
Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

tylko dla dzieci

ocenił(a) film na 4

dorosły widz zanudzi się na tym filmie. Tyle się nasłuchałam że to fajna bajka nie oglądałam pozostałych części ale ta mnie tak znudziła że nawet mnie część 1 i 2 już nie ciekawią.
Od czasu do czasu lubię obejrzeć tego typu bajkę ale ta wypadła bardzo słabo daję 4/10 ze względu na to że dla dzieci może być ciekawa i za wiewiórkę :)
Dużo ciekawsze bajki to wg mnie Złoty Kompas, Shrek (nawet pozostałe części nie tylko 1) czy 1 część Sezonu na misia.
Jest Ok tylko i wyłącznie dla dzieci ( i to tych młodszych)

ocenił(a) film na 6
wilma87

Ja radzę Ci obejrzeć pierwszą część ;] Następne dwie nie dorastają do pięt 1-ej, genialnej.

wik1992

Weź skończ to wszędzie powtarzać i zdupiaj stąd!

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Bo jak nie to co ?
Pierwsza część-GENIALNA. Druga część-kiepska. Trzecia część-dno i 2 metry mułu.

wilma87
Naprawdę polecam Ci obejrzeć pierwszą część. Bawi zarówno starszych jaki i młodszych widzów. Pozostałe dwie śmieszą tylko tych młodszych, niestety.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Ile masz lat dziecko, 12-13 ? To tłumaczy dlaczego podoba Ci się 2 i 3 część. Tak jak mówiłem, są one tylko dla dzieci...

wik1992

Syneczku, 12 latek to ja skończyłem ho ho ho w chu.j dawno temu!
Poza tym wątpię by 12-letni szczyl zrozumiał idee i głębie zamieszczone
w azjatyckim kinie typu Hero, Bunt, Zakazane Królestwo, Fighter In The Wind i innych...
Obstawiam że jestem nawet starszy od ciebie, więc nie fikaj i siedź cicho!

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

To szkoda mi cię jeszcze bardziej, bo zachowujesz się jak gówniarz...
I już się tak nie chwal, bo niektórych idei i głębi po prostu nie ma, a ty myśląc, że jesteś wielkim koneserem kina sam je tworzysz... A jesteś co najwyżej znaFcą ;]

wik1992

Za mało chłopczyku wiesz o azjatyckim kinie, więc zamilcz. Nie twierdzę że oglądam tylko filmy z głębokimi ideami,
bo oglądam również prostą i przyjemną dla zmysłów rozrywkę (Tylko Strzelaj, Crank, Death Race i inne). Co do bycia koneserem kina to jestem Donem Corleone Kina Akcji i na tym znam się najlepiej! Oczywiście fantasy/sf czy
dramaty/wojenne nie są mi obce a znaFcą możesz być najwyżej ty, NIE ja!

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu, więc kończę tę rozmowę... Pa ;]

wik1992

Za cienki w uszach jesteś chłopcze, żeby dorównywać mi poziomem w czymkolwiek.
Nara dzieciaku

Don_Kina_Akcji

Innymi słowy: mój poziom jest dla ciebie zbyt wysoki(!) byś mógł go aktualnie osiągnąć.

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Masz rację, nigdy nie osiągnę poziomu twojej głupoty. Ale z tego się akurat cieszę ;]

wik1992

W rzeczywistości byś mi tego w twarz nie powiedział, w przeciwnym razie zbierałbyś zęby z chodnika.

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Kumpli z ławki szanuję, ciebie nie ;]

"W rzeczywistości byś mi tego w twarz nie powiedział, w przeciwnym razie zbierałbyś zęby z chodnika."

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać...

wik1992

Powiem ci co zrób - skończ kozaczyć i mnie prowokować.

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

To ty kozaczysz i do tego łatwo się denerwujesz. Popracuj nad tym ;]

wik1992

Ładnie kozaczysz przez internet chłopczyku, weź lepiej kładź się spać bo szkoła jutro rano.

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

I kto tu kozaczy ;] Szkoda mi cię bardzo...

ps.Jutro akurat pracuję, ale dzięki za troskę ;]

wik1992

Kolo co ty pierdo*lisz? Epoka jest jak Ojciec chrzestny wszystkie części 10/10!!!

ocenił(a) film na 6
wojteksiwy757

Ojciec Chrzestny i 10/10 ? Dobre sobie ;]

wik1992

Od razu widać żeś szczeniak i do tego za tępy by zrozumieć Kultowe Dzieła!

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Widzę media,krytycy i itd. zrobiły ci niezłą papkę z mózgu, chociaż w twoim przypadku było to trudne, bo ciężko zrobić coś z niczego ;]

ocenił(a) film na 6
wik1992

Bez tego "i" ;]

wik1992

Weź dziecko idź już spać zamiast rzucać tymi sucharami.

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Rozkaz panie...

wik1992

Ponadto znam dzieciaki młodsze od ciebie, które
uważają Ojca Chrzestnego za Kultowy Film -
więc sam widzisz że gówno się znasz na Kinie!

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

O Ja pierd*le, hahhahahahahhhahaha, no nie mogę, hahahahahahahahahaa....
Czyli jak moja 4-letnia siostrzenica uważa, że Świnka Pepa jest lepsza i bardziej ambitna od np. Plutonu to mam się z Nią zgodzić ? Hahahaha, co za matoł...

ocenił(a) film na 6
wik1992

Jak na razie na 10/10 oceniłem 2 filmy. Są to:
1.Wichry Namiętności.
2.Epoka Lodowcowa. Najlepsza animacja jaka powstała. Wcześniej dałem 9, ale po obejrzeniu kontynuacji zmieniłem na 10 z wiadomych powodów ;]

Jak widzisz Ja nie rzucam dyszkami tak jak ty. Np. takiemu Hitmanowi dajesz 10/10, no ku*wa, przecież to śmiech na sali. Predators i Punishera też stawiasz na równi z Ojcem Chrzestnym ? Hahahahhaha... I to niby Ja się gówno znam ;]

wojteksiwy757

Mój ranking Epoki Lodowcowej wygląda nast.:
Epoka, 8/10
Epoka 2, 9/10
Epoka 3, 10/10.

Co się tyczy Ojca Chrzestnego to wszystkie części 10/10 i nie ma inaczej!

wik1992

Wszystkie części Epoki są zajebiste i nie zgadzam się że kolejne są gorsze, każda następna podnosi poprzeczkę!!!

ocenił(a) film na 6
wojteksiwy757

Oczywiście możesz tak uważać, ale Ja się z tym nie zgadzam... Kontynuacje to jakaś porażka, może zmieni to 4 część, która na zwiastunie wygląda bardzo fajnie i do tego w końcu znowu będą podróżować bez tej irytującej Eli...

ocenił(a) film na 9
wilma87

To "nawet" pokazuje jaki masz stosunek do kolejnych części czegokolwiek. Ja się z Tobą kompletnie nie zgodzę. Film jak najbardziej dla każdego-odbiorcy w różnym wieku znajdą coś dla siebie.

uwieziona

Potwierdzam!!!