Ja juz ten film ogladałem (w wersji oryginalnej oczywiscie ;-))) i moim skromnym zdaniem jest lepszy od Shreka... Moze nie mowi wiele o prehistorii, ale jest spora dawka humoru, niezla muzyka (choc rzeczywiscie nie tak dobra jak w Shreku)... No i ta WIEWÓRA... Po prostu THE BEST!!!
Gorszy od Shreka
po i - wykorzystuje elementy ze shreka - mamut-leniewiec = shrek-osioł... nieładne zgranie...
poza tym dubbing jest gorszy.... ;-)) muzyczka też!
chociaż, gdyby zrobili film tylko o wiewiórce i żołędziu, to byłby on hitem sezonu i może popiłby shreka... a tak to jest za nim, niedaleko, ale jednak!
ponk
wszedzie doszukujesz sie spisku... o nasladowaniu mozesz mowic tez w "potworach i spolce", a przeciez pochlebnie sie o nim wyrazales... nie wierze, ze ci sie nie podobal... po prostu chcesz miec inne zdanie... moze film nie tryska humorem jak Shrek, ale na pewno nie jest od niego gorszy...!!!!!!
siedla...
co ty pleciesz?
nie mówię, że film mi sie nie podobał, wręcz przeciwnie - nie podobało mi się tylko wykorzystanie motywu ze shreka... i jest gorszy od shreka, każdy ci to powie!
a tak przy okazji, potwórów nie oglądałem...
warjujesz...
czyżbyś przed chwilą so smarta nie napisała podobnego komentarza? to my się czepiamy, czy ty???