głosy będą podstawiać Malajkat Pazura i Fronczewski wiem że to nie to samo co Stuhr ale podzieclcie sie swoimi wrażeniami
Moje wrażenia ;)
Moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne - dubbing jest tak samo dobry, jak i w Shreku :) Heh... I niektóre teksty łatwo się zapamiętuje (podobnie jak np. "chemia nie teges" w Shreku), np. "burak jesteś" ;)))
dubbing
Moje wrażenia dotyczące dubbingu również są pozytywne jednak nie zgadzam się z Tobą, ze jest on tak samo dobry jak w "Shreku" oj co to to nie Stuhra w roli osiołka nikt nie pobije, a poza tym w Shreku ogólnie cały dubbing był świetny, a tutaj niestety tak nie jest. Jak dla mnie to w Ice age najlepszy jest Pazura - Sid, a reszta bez rewelacji ale ok.
No i w Shreku tych tekstów do zapamiętania jest jednak trochę więcej...
Epoka
Słusznie porównujesz Epokę do Shreka. Dwa wspaniałe filmy chciałoby się powiedzieć szkoda że kreskówki, a może dlategoże kreskówki. Oceniam je na 10, bo to jest strzał w 10.
co ja myślę o dubbingu...
był całkiem niezły, tych trzech aktorów stworzyło zgrane trio...
choć zmieniłbym, jeśli mógłbym malajkata i pazurę - ale jak mówię - mi się podobało...
trio
zgadza się trio była zgrane...
jednak jak dla mnie to właśnie Pazura jako Sid był najlepszy, no i najśmieszniejszy, Fronczewski - Diego też był dobry ale Malajkat jako Manny nieco mnie drażnił...
ogólnie dubbing ok, ale mógł być lepszy...
trio - ok!
Najważniejsze jest to, że jako trio wypadli ok, no malajkat trochę nie pasował - racja... ale zawsze może być lepiej, jak np. w shreku - niebo... cóż, ale nie porównujmy wszytkiego do shreka, bo to nie fair...
ogr...
tak, ale z ciekawością czekam na shreka 2... no i z obawami... ale będzie dobrze?!
też czekam
ja też czekam i też mam pewne obawy ale... mam nadzieję, że będzie dobrze, musi być dobrze...
przynajmniej teraz twórcy drugiej części wiedzą już jakie sa oczekiwania widza i musza się dobrze postarać aby tych oczekiwań nie zawieść, bo z pewnością mają zamiar zrobic kolejną część, a jeśli ta nie wypali to na 3 już nie wiele zarobią....
boję się....
żeby mi z kochanego shreka serialu nie zrobili - to byłoby straszne... nie wiesz kiedy premiera II części... hmmm... będzie ok!