PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32014}

Epoka lodowcowa

Ice Age
2002
7,6 502 tys. ocen
7,6 10 1 502087
7,2 69 krytyków
Epoka lodowcowa
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa

jest to jedna z lepszych produkcji tego typu jaka ostatnio sie ukazala ale spodziewalem sie czegos lepszego, owszem jest pojechany na maksa ale czegos mi tu brakuje (no ale nie widzialem jeszcze polskiej wersji moze bedzie lepsza tak jak w przypadku shreka)

BiGVaL

człowieku. . .
epoka lodowcowa to najlepsza produkcja od czasów shreka. w filmie wszystko jest ok, niczego nie brakuje. super!!!

ocenił(a) film na 7
Fred

mniej wiecej
Dobrze napisane, ze od czasow Shreka. Jednak filmu ze Stuhrem dubingujacym osiolka nie jest w stanie przebic nawet sepleniacy Pazura. Chociaz nic nie mowiacemu zwierzatku biegajacemu za orzeszkiem prawie sie udalo...;-)

Miu_Miu

tak
osiołek ma dużą konkurencję. leniwiec (głos pazury) i ta wiewiórka. oj, trudno teraz na rynku. . .

ocenił(a) film na 7
Fred

mimo wszystko
Aczkolwiek uwazam, ze nadal pozostaje nie pokonany...;-)

ocenił(a) film na 10
Miu_Miu

Miu-Miu ma rację!
Miu-Miu ma rację, Shrek to już jakby klasyk swego gatunku, uważam, że Epoka nie jest lepsza od niego pomimo, że jest super.

Miu_Miu

chyba. . .
tak. osiołek jest nie do pobicia. ale jeżeli będą robić coraz śmieszniejsze filmy to nasz "niepokonany" osiołek może stracić pierwsze miejsce wśród najśmieszniejszych postaci. . .

Fred

to co ma babcię sidneya i nazywa się scrat

Miu_Miu

nazywa się scrat

ocenił(a) film na 8
Fred

potwory
a widziałeś "potwory i spółka"? może przeznaczone to jest do nieco młodszej widowni, ale też genialne

Atom

niestety. . .
nie widziałem. może gdybym zobaczył zmienił bym zdanie. . .

ocenił(a) film na 8
Fred

warto
a naprawdę warto. W epoce było kilka momentów niepotrzebnych (np. ten "wzruszający" moment w jakini, kiedy rysunki na scianie zaczęły się ruszać i mamutowi zrobiło się przykro że nie ma współtowarzyszki, itp). Dlatego nie jestem do końca przekonany czy jest to najlepszy filmik od czasów shreka

Atom

. . .
może sceny w tej jaskini były niepotrzebne, ale nadal uważam, że epoka to najlepszy film od czasów shreka.
a co do potworów i spółka, to chyba poczekam aż wejdą na kasety i wtedy sobie wypożyczę lub kupię i obejrzę. . .