7,4 197 tys. ocen
7,4 10 1 197445
6,7 39 krytyków
Equilibrium
powrót do forum filmu Equilibrium

Sceny walki w tym filmie są rewelacyjne.....ummm miodzio. Do tego świetny Christian Bale i muzyka. Equilibrum jest o niebo lepszy od matrixa 2 i 3 razem wziętych. Ten film ma jakieś przesłanie a przy okazji oferuje analogowe sceny walki, a nie jakieś supermenowskie naginane sceny z matrixa.
Ostatnie sceny w korytażu jest boska....majstersztyk!!!

użytkownik usunięty
Jerycho

Zgadzam się z tobą w 100%. Film jest świetny. Matrix i cała jego otoczka przyprawia mnie o wymioty. Porównywanie Equilibrium do tego gniota*3 powinno wywoływać pusty śmiech. Żadnych bullet-time'ów! Żadnego ciągania na linach w czasie walk. Fani Matrixa chyba za mało oglądali filmów z Chin i Hongkongu. Ja widziałem ich wiele i wiem co jest większą podróbą - Equilibrium Matrixa(bzdura!) czy Matrix całej twórczości Jeta Li i jego rodaków. Pozdrawiam!

a co najważniejsze...każda walka jest inna...albo używa amunicji albo obraca pistolety i to nimi rąbie ludzie...a już scena gdy w hełmie widać lecący gościowi w twarz pistolet...miodzio....a poza tym nie porównywałbym tego filmu z Matrixem gdyż oba traktują o czymś innym...

lubie oba filmy (Matrix ozywiście tylko i wyłącznie 1 bo reszta to kicz jakich mało) ale to equilibrium wole oglądać częściej :D