;DD nie musi tu niczego zaznaczać;P Tak samo jak ja moge napisać komentarz na forum filmu który oglądałem ale nie oceniłem!!!! masz problem chyba ze sobą i wyładowujesz sie na nieznajomym..
Oczywiście można, być może przesadziłem, ale jest taka opcja, że można zaznaczyć film, który się widziało, bez oceniania. Przy takich wypowiedziach zazwyczaj chcesz porównać film z innymi pozycjami obejrzanymi przez danego użytkownika. Pokaż mi swoją bibliotekę na filmwebie, a powiem ci jakim jesteś kinomanem (tudzież człowiekiem) - znasz takie przysłowie? ;)
I nie offtopujmy, bo prawda jest taka, że jak ktoś składa tak szeroko galopujące deklaracje to normalnym jest, że praktycznie każdy chciałby dokonać porównania. Normalna filmłebowska zasada.
A może to jakieś multikonto? Cholera wie...
Normalna zasada ale z racji przynależności do tej strony nikt nie może Ci narzucić że masz oceniać wszystkie filmy które oglądałes itd.Na dobrą sprawe mozna założyć konto zupełnie bez oceniania i nic nikomu do tego.Generalnie strona służy zaczerpnięciu informacji na temat filmu,a sama ocena jest często bardzo nieobiektywna(wiele razy sie o tym przekonałem).
Byc może jestem naiwny ale staram sie nie wnioskować po jednym zdaniu i braku ocenionych filmów czy jest to multikonto czy też nie.Sam też wszystkich pozycji nie oceniam bo generalnie nie jest mi to do niczego potrzebne.A jak ktoś będzie ciekaw mojej opinii na temat filmu to po prostu zapyta.
Co do porównania to masz racje.Gustów tego Pana chyba nie porównasz.
Pozdrawiam Kolego. Make love,not war.;D