7,4 197 tys. ocen
7,4 10 1 197453
6,7 39 krytyków
Equilibrium
powrót do forum filmu Equilibrium

Zadnego filmu nie mozna porównywac z ganialną produkcją braci Wachowskich...

ocenił(a) film na 10
rydel_3

Jaaaaaasneee. Może jedynka "Matrixa" była dobra ale dwie pozostałe częsci były do kitu...

rydel_3

A po jaką cholerę poruwnywać Equilibrium do Matrixa????
Przecież to dwa zupełnie inne filmy???co tam niby jest podobnego???plakat?Strasznie mnie to drażni - wypowiedzi typu"matrix był lepszy,matrix był gorszy"...dajcie spokój z tym matrixem...Equilibrium to świetny film Sf z doskonałym wątkiem psychologicznym głównego bohatera...

ocenił(a) film na 5
Draven_81

Equilibrium jest lepsze od Matrix'a ...
Porównuje oczywiście 1 cześć Matrix'a bo reszta jest do kitu :)
Jezeli chodzi o Equilibrium- to oprócz Wyspy i Gwiezdnych Wojen jest u mnie najwyżej z filmów S.F.
:)

rydel_3

*z jednej strony nie powinniśmy porównywać ze sobą dwóch tak różnych filmów jak Equilibrium i Matrix, z drugiej strony hasło reklamowe tego pierwszego to "forget the matrix"... coś w tym jest, jednak pomimo tego nie sądzę, żeby oba filmy miały ze sobą AŻ TAK wiele wspólnego (equilibrium podobało mi się dużo bardziej, choć matrixa też uważam za film godny uwagi)

ols_2

rzeczywiście Equilibrium było troche lepsze ...

ocenił(a) film na 9
lolo776

I Equilibium i Matrix wymiatają! Ja jestem fanem matrixa i fakt faktem pozostałe części nie są takie dobre ,to i tak cała trylogia Matrixa jest zajebista. Komu się nie podoba ,jego sprawa.
pozdro

użytkownik usunięty
rydel_3

Ja tam wolę Total Recall od matrixa. Więcej zwrotów akcji i do końca nie wiadomo jak to było naprawdę.

Ja się zgodzę, nic nie pobije Matrixa;)
Od początku film mi się spodobał i tak pozostanie!
Jednak Equilibrium też jest w porządku. Film mi się podobał:)

ocenił(a) film na 7
rydel_3

Jak dla mnie, Matrix to jednak klasa sama w sobie (10/10), ale Equilibrium z czystym sumieniem stawiam 9/10