widziałam w kinie zapowiedz i na tym sie zdecydowanie zatrzymam (o ile juz nie posunelam sie za daleko) jesli chodzi o obejrzenie tego filmu. kolejna tandeta: tym razem polaczenie: matrixa, mission impossible i raportu mniejszosci...zalosne
Eee tam...
...za to muza jest lepsza niz w Matrixie, Mission Impossible i Raporcie Mniejszosci razem wzietymi... tak a propos, zreszta MI, w przeciwienstwie do "dwojki", jest calkiem sympatycznym filmem.
nie dla mnie...
ja nie gustuje w filmach z pod znaku SF itp. lubie matrixa ale to z innego juz wzgledu. natomiast muzyka? nie mam w tym momencie nic do powiedzenia bo nie slyszalam.
Jest sens komentować?
Obejrzyj film dziecko zanim zaczniesz komentować.Zapowiedz to jeszcze nie film.
Zresztą gdy ja widziałem urywki to też mnie nie przekonywały,ale jak już obejrzałem całość to światek mi mały poprzestawiało w głowie. Jestem zachwycony!!!
(i nie sugeruj się matrixowymi akcjami,one właściwie są dodatkiem)
mowie co i jak mi sie podoba a ty...
z łaski swojej nie mow do mnie dziecko. napisalam swoj komentarz bo tak mi sie wlasnie podobalo. napisalam tez tam ze moja opinia opiera sie jedynie na obejrzanych fragmentach tak wiec nie czepiaj sie moich slow. ale na marginesie...nie wydaje mi sie aby ten film mial mi sie spodobac bo nie lubie SF itp. poza tym obsada tez do mnie nie przemawia. tak wiec nawet nie jestem pewna czy obejrze ten film aczkolwiek miloby bylo sie zaskoczyc...mile zaskoczyc. :o)
Spokojnie
Pisząc dziecko,nie miałem nic złego na myśli.Ale skoro nie chce to luzzzik.
Chodzilo mi o to by filmu nie skreslac juz po samych fragmentach. Proponuje tez recenzje na Onecie,moze ona Cie zacheci.
Zobacz,warto.