Czy naprawdę każdemu podoba się książka? Moja przyjaciółka zupełnie oszalała na jej punkcie a mnie ona mocno rozczarowała. czekiwałam czegoś oryginalnego, niowatorskiego czy chociaż wciagającego, a tu... nuda! Z trudem dobrnęłam do końca. Może wybiore się na film ale tylko ze względu na aktora grającego syna Morzana ;)
co do książki bardzo mi sie spodobala, podobnie jak twoja przyjaciółka oszalałam na jej punkcie :) moze troche mnie nudzila druga część ale i tak uważam że eeragon to świetna książka :D
jezeli chodzi o film to oglądałam reklame, przeglądałam stronki o nim i zdaje mi się że to lekki niewypal będzie...się zobaczy ;) ale i tak mam zamiar iść do kina i też ze względu na tego aktora ;D
ja po obejrzeniu zwiastunu do filmu stwierdziałam że po raz kolejny ujawnia się zasada że reżyser nigdy nie bdzie w stanie stworzyć atmosfery zawartej w książce. Muszę stwierdzić że zwiastun trochę mnie odrzucił od filmu a książka mi się podobała czekam na 3 część
Mi książka nawet się podobała, oczywiście bez rewelacji, ale przeczytam drugą część, bo dotychczas nie miałam okazji i podobnie jak ty wybieram się do kina tylko i wyłącznie dla aktora grającego Murtagha ^^