PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Nie sądzicie, że Saphira wygląda beznadziejnie, a niektórzy aktorzy nie pasują w ogóle do swoich ról? Według mnie Eragon nie wygra z WP, a z HP może, bo to jest cienkie...a przynajmniej HPiCO :P

ocenił(a) film na 10
alchemicznaaa

odzepcie się od eragona!Według mnie on jest cool i tyle!!!

ocenił(a) film na 3
alchemicznaaa

Murtagha fajnie zrobili i Broma. Eragon w filmie jest beznadziejny...nie moge na niego patrzec.ten aktor to w ogole taki lalusiowaty.no i Arya bez spiczastych uszu to paranoja.o Galbie i Raz'acach nie wpspomne.a Angela-no comments.a WP na bank nie przebije.takie jest przynajmniej moja zdanie

Ami_6

Nie wioem jak z WP ale HP na 100%. Na Eragona nie narezkam póki go nie zobaczę w filmie ale chyba zapomnieli z niego zrobić bruneta albo chociaż szatyna... Arię zgwałcili (znów to pownórzyłam ale co mi tam) Murtagh mi się podoba ale na cholerę mu ten żel na włosach? Zresztą opisałam to już w moim temacie ;)

ocenił(a) film na 5
Christinka

Hm a mi się wydaję, że za bardzo przykładacie wagę do aktorów. Mimo, że wyglądają inaczej niż w książce, to może dobrze zagrają i film będzie i tak i tak super.

alchemicznaaa

Według mnie Saphira wygląda jak My Little Pony w wydaniu mrocznym :D

ocenił(a) film na 7
oxygen_hania

Mi bardziej przypomina gronostaja (szczególnie po wykluciu xP) albo przerośniętego wróbla z czułkami.