Na tej stronie: http://www.youtube.com/watch?v=5DBUW7o1lPI [www.youtube.com/watch?v...] możecie zobaczyć parodię Eragona. Co tu pisać, jest po prostu świetna! Zresztą sami zobaczcie, bo naprawdę warto. Ja, moja siostra i znajomi niemalże pospadaliśmy z krzeseł po obejrzeniu tego i nadal się śmiejemy.
Pojęcia nie mam co takiego "świetnego" zobaczyłaś w tej parodii. Moim zdaniem wcale taka śmieszna nie była (no może jakąś chwileczkę), no i tyle. Nic szczególnego...
zgadzam sie z toba iris, nie wiem co moze byc tam smiesznego. powiedz mi alice co tam uwazasz za smieszne. dla mnie osobiscie bylo to zalosne
A czy ty w ogóle Iris czytałaś Eragona? A rozumiesz chociaż trochę angielskie napisy? A może tylko obejrzałaś ten filmik nie zwracając na nic uwagi i niczego sobie nie tłumacząc? Mi ten filmik sie bardzo podoba i zgadzam się z Alice.
TAK!! Wyobraź sobie, że czytałam "Eragona"!! Oooo, i "Najstarszego" też!! Oraz wiele, wiele innych książek!! Z j.angielskim też jestem dość zaznajomiona!! O Boshe!! Jakie to dziwne, prawda??
Nie pisałam też, że ta parodia zupełnie mi się nie podobała!! Po prostu nie przepadam za tego rodzaju "rzeczami". Wyraziłam tylko swoje zdanie, chyba, że mi tego zabraniasz??
Oki, ja nie chce sie z nikim kłócić. Jeśli kogokolwiek uraziłam, to sorki.
Pozderka!!
Ok, ja też nie chcę się kłucić. Ale mogłaś na poczatku napisać, że nie lubisz tego typu rzeczy. Mam nadzieję, że już wszystko sobie wyjaśniłyśmy. Pozdrawiam.
Ok, ja tez nie chcę się kłucić. Ale mogłaś na początku napisać, że nie lubisz tego typu rzeczy. Mam nadzieję, że już wszystko sobie wyjaśniłyśmy.
Alice, ja nic do ciebie nie mam, do poziomki też nie. Sorki że tak wyszło.
Aha, zostawiłam komenta "u ciebie" ;)
Pozdroffka!!
Muzyka jest świetna ;]
Wiesz co to za kawałek leci podczas tej parodi?
Pozdrawiam.
Masz rację, kawałek zajebisty!!!! Poza "Requiem for a dream"- "Requiem dla snu", można go jeszcze usłyszeć we "Władcy pierścieni- Dwie Wieże", jeśli byś tego szukał, możesz zobaczyć pod ja na kompie mam kilka wersji, każda podobna, ale nie identyczna.
Niestety, nie znam tytułu tego kawałka. Wiedziałam jak sie nazywa ale już nie pamietam gdzie i nie mogę go znaleźć. Jeżeli dowiem się to oczywiscie napiszę.
Chyba słyszałaś Saphira5 o czymś takim jak możliwość wyrażania własnego zdania i że każdy może miec na temat czegoś inny pogląd. Tak więc my mamy różne opinie co do tej parodii. Wiedz, że jednym może sie podobać, drugim przeciwnie. Ja akurat lubie tego typu rzeczy. Jeśli ten filmik wydał ci sie żałosny to nie znaczy, że on taki naprawdę jest. Wiem, że spodobal się wielu ludziom ( może nie tu, ale ogółem). Nie chcę cie w żaden sposób obrażać i mam nadzieję, że wszystko ci wyjaśniłam.
ok,ok. wiem. tylko wiesz alice troce mnie ponioslo. nie przepadam za czyms takim. nie pomyslalam ze kogos moze to rozgniewac. sorry.
Bleee, okropna ta parodia, w ogóle nie jest śmieszna. To już lepiej by zrobili animowaną, a nie z takimi "aktorami", co tylko latają w kołko i machają rękami.
Mnie się pariodia podoba i nie dostrzegam wyszszości parodi animowanych nad fabularnymi
Ta parodia to syf beznadziejna kiła nic nie śmieszna czekam na parodie od Joe Black :)