PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Ech jak widze te tematy jak to sie kłucicie kto to pierwszy znalazł trailer który jest jeszcze nieoficjalny to szkoda gadać
http://saphira.pl/ [saphira.pl/] macie tu stronke na której jest pełmo informacji na temat Eragona filmu jak i książki jest tam all pozdro

say_2

Wiem, troche głupio się zachowuję, ale Azur (czyt. Ażul, lub kuba) zachował sie troche chamsko. Może wchodzisz na forum spider-mana 3i transaformers? To wiesz że zazwyczaj dodaje dużo i sie staram. (Wejdź na mój blog to zobaczysz) Jak sie siedzi kilka godzin przed kompem (treaz sie przeprowadziłem i mam internet bezprzewodowy, więć mam wolnniejszy niżw starym domu, a strony ładują sie dłużej). I szuka nowych zdieć i zwiastunów (a duzo znajduję) a kolega który nigdy nic nie szuka i nie interesuje siefilmami dodaje coś za ciebie to troche denerwuję. A saphira.pl zan każdy na tym forum. Toi jest najlepsza strona o Eragonie w polsce. Wiec nie dałeśtu żadnego nowego linku. Ale ja nie wypowiadam się na saphira.pl bo tam urzytkownicy nie znajasiena filmach. To sąfani książki a o filmach nie maja pojęcia. Kiedyś był tam news "Oceny Eragona na stronach filmowych" (czy jakoś tak) chyba w czerwcu, dali tam siredniąocen z FW, oneta, WP i jeszcze czegoś. Gdzie jeszcze trwają zdięcia. Temat głupi a komenatrze n.p. Ja dałbym 10/10 bo ksiązka była fajna a film na pewno taki też będzie" no ludzie po czymś taki tracę wiarę w człowieka.