Ech jak widze te tematy jak to sie kłucicie kto to pierwszy znalazł trailer który jest jeszcze nieoficjalny to szkoda gadać
http://saphira.pl/ [saphira.pl/] macie tu stronke na której jest pełmo informacji na temat Eragona filmu jak i książki jest tam all pozdro
Wiem, troche głupio się zachowuję, ale Azur (czyt. Ażul, lub kuba) zachował sie troche chamsko. Może wchodzisz na forum spider-mana 3i transaformers? To wiesz że zazwyczaj dodaje dużo i sie staram. (Wejdź na mój blog to zobaczysz) Jak sie siedzi kilka godzin przed kompem (treaz sie przeprowadziłem i mam internet bezprzewodowy, więć mam wolnniejszy niżw starym domu, a strony ładują sie dłużej). I szuka nowych zdieć i zwiastunów (a duzo znajduję) a kolega który nigdy nic nie szuka i nie interesuje siefilmami dodaje coś za ciebie to troche denerwuję. A saphira.pl zan każdy na tym forum. Toi jest najlepsza strona o Eragonie w polsce. Wiec nie dałeśtu żadnego nowego linku. Ale ja nie wypowiadam się na saphira.pl bo tam urzytkownicy nie znajasiena filmach. To sąfani książki a o filmach nie maja pojęcia. Kiedyś był tam news "Oceny Eragona na stronach filmowych" (czy jakoś tak) chyba w czerwcu, dali tam siredniąocen z FW, oneta, WP i jeszcze czegoś. Gdzie jeszcze trwają zdięcia. Temat głupi a komenatrze n.p. Ja dałbym 10/10 bo ksiązka była fajna a film na pewno taki też będzie" no ludzie po czymś taki tracę wiarę w człowieka.