PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Kiedy wkońcu udostępnią oficjalny [pożądny-dobrej jakości i z dzwiękiem :)]
zwiastun ?

ocenił(a) film na 3
mihu_korbol

Narazie tylko jedno jest wiadome- wkrótce. Ale to może być zarówno za kilka dni jak i miesięcy.

Alice

Mnie to trochę dziwi,bo np, zwiastun filmu Ghost Rider już jest dostępny a film wejdzie do kin na końcu 2007 roku / początku 2008 :]

A eragon już niedługo w kinach a zwiastunu nie pokazują :(

ocenił(a) film na 7
mihu_korbol

Mnie też to dziwi. Do światowej premiery ( jeśli oczywiście jej nie przesuną po raz kolejny) pozostało ok. 3,5 miesiąca. Jak tak dalej pójdzie to zwiastunu prędko nie zobaczymy, nie wspominając już o filmie.

poziomka_2

http://www.youtube.com/watch?v=AngUjZuol5A&NR [www.youtube.com/watch?v...] czy to nie jest to na co czekamy??? :)

Christinka

Nie nie o to nam chodzi. :( To jest Zwiastun autorski a nie oficjalny.
Czekajmy dalej :(

mihu_korbol

Na końcu to puszczą zwiastun już przed samym filmem.

Veda12

Kurde... Szkoda że to nie to... No ale cóż... Czekamy... Mamy inne wyjście? Możemy zrobić swój :D

Christinka

Ja tego nie rozumiem. Pierwszy zwiastun Spider-Mana 3 można już obejżeć mimo, że film ma premierę w maju przyszłago roku, a ten film pojawi się już za ok. trzy miesiące i jeszcze nie ma żadnego zwiastunu. Dziwne.

marekalter

Bardzo dziwne. Mam nadzieję, że to czekanie się opłaci.

Veda12

Bardzo, bardzo dziwne ;)) Też mam taką nadzieję, zresztą tak jak wszyscy... No ale oni mają jakieś kłopoty z Saphirą... Nie rozumiem ich... Od tego powinni zacząć...

Christinka

Jak z Saphirą będzie coś nie tak, to już po filmie. Więc lepiej niech ją dopracują. Ale rzeczywiście mogli wcześniej się nią na poważnie zająć.

Veda12

Taaa... Żeby się nie okazało że przesuną premierę, bo ja ich... #$%^&*

Christinka

Nie bluźnij ;-) Jak przesuną premierę, to się potrzaskam. Ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby do tego doszło. Jednak mam nadzieję, że tak nie będzie.

Veda12

Och, wybacz ;P Ale podpisuję się pod Twoją wypowiedzią :P Nic dodać nic ująć...

ocenił(a) film na 9
Christinka

Nie no, luzik :-D Ale przestraszyłaś mnie z tym komentem, że jeszcze mogą przesunąć premierę, bo prawda jest taka, że mogą to zrobić, a to by było straszne. Tyle już czekamy i jeszcze wyjadą z przesunięciem. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.

Arwena_2

To wyżej to ja, tylko przez przypadek z profilu mojej siostry.

Veda12

Zdarza się... A normalnie nie wiem co zrobię jak oni to przesuną... Dobra zostamy to może żeby nie krakać... :P :/

Christinka

nie przesuną, zapowiedź już jest, ino w wersji angielskiej, Saphira jest do dupy. Sami zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=y4iD87uv9AQ&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]

Silje

A mi się Saphira podoba, w końcu tu jest to dość niewyraźne... A może napisz jak ją sobie wyobrażałeś/aś?? :)

Christinka

Nie jest to jeszcze wyraźne, ale z tego, co widziałam, to mi też Saphira się podoba.

Silje

Tylko czemu na tym zwiastunie leca teksty z Powrotu Krola, Became that who you are born to be etc. Poza tym G... widac. Poczekam az opublikuja gdzies oficjalny zwiastun.

ocenił(a) film na 3
mihu_korbol

A mi się wydaje, że skoro jeszcze nie ma zwiastunu to przesuną premiere filmu. Mam nadzieję, że tak siś nie stanie, chociaż gdyby do tego doszło to wcale bym się nie zdziwiła.

ocenił(a) film na 4
Alice

Badzmy dobrej mysli i nie zapeszajmy.. ;D

Longusiowe_Szalenstwo

Nie ma w tym nic dziwnego. Porostu tak jest kampania FOXa, trzemanie w napieciu do ostatniej chwil. Ale pierwszy raz spotkałem się z tym żeby tak długo nie pokazywali zwistunu. A premiery nie przełożą. Bo jakby przełożyli to chyba dopiero na Maj. Zwiastun ma pojawićsiępodobno jeszcze we wrześniu.