Kiedy wkońcu udostępnią oficjalny [pożądny-dobrej jakości i z dzwiękiem :)]
zwiastun ?
Narazie tylko jedno jest wiadome- wkrótce. Ale to może być zarówno za kilka dni jak i miesięcy.
Mnie to trochę dziwi,bo np, zwiastun filmu Ghost Rider już jest dostępny a film wejdzie do kin na końcu 2007 roku / początku 2008 :]
A eragon już niedługo w kinach a zwiastunu nie pokazują :(
Mnie też to dziwi. Do światowej premiery ( jeśli oczywiście jej nie przesuną po raz kolejny) pozostało ok. 3,5 miesiąca. Jak tak dalej pójdzie to zwiastunu prędko nie zobaczymy, nie wspominając już o filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=AngUjZuol5A&NR [www.youtube.com/watch?v...] czy to nie jest to na co czekamy??? :)
Ja tego nie rozumiem. Pierwszy zwiastun Spider-Mana 3 można już obejżeć mimo, że film ma premierę w maju przyszłago roku, a ten film pojawi się już za ok. trzy miesiące i jeszcze nie ma żadnego zwiastunu. Dziwne.
Bardzo, bardzo dziwne ;)) Też mam taką nadzieję, zresztą tak jak wszyscy... No ale oni mają jakieś kłopoty z Saphirą... Nie rozumiem ich... Od tego powinni zacząć...
Jak z Saphirą będzie coś nie tak, to już po filmie. Więc lepiej niech ją dopracują. Ale rzeczywiście mogli wcześniej się nią na poważnie zająć.
Nie bluźnij ;-) Jak przesuną premierę, to się potrzaskam. Ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby do tego doszło. Jednak mam nadzieję, że tak nie będzie.
Nie no, luzik :-D Ale przestraszyłaś mnie z tym komentem, że jeszcze mogą przesunąć premierę, bo prawda jest taka, że mogą to zrobić, a to by było straszne. Tyle już czekamy i jeszcze wyjadą z przesunięciem. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
Zdarza się... A normalnie nie wiem co zrobię jak oni to przesuną... Dobra zostamy to może żeby nie krakać... :P :/
nie przesuną, zapowiedź już jest, ino w wersji angielskiej, Saphira jest do dupy. Sami zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=y4iD87uv9AQ&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]
A mi się Saphira podoba, w końcu tu jest to dość niewyraźne... A może napisz jak ją sobie wyobrażałeś/aś?? :)
Tylko czemu na tym zwiastunie leca teksty z Powrotu Krola, Became that who you are born to be etc. Poza tym G... widac. Poczekam az opublikuja gdzies oficjalny zwiastun.
A mi się wydaje, że skoro jeszcze nie ma zwiastunu to przesuną premiere filmu. Mam nadzieję, że tak siś nie stanie, chociaż gdyby do tego doszło to wcale bym się nie zdziwiła.