PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

W trakcie filmu

ocenił(a) film na 4

czułam się jakbym pisała scenariusz. Wiedziałam dokładnie co się zdarzy,kto zginie i jak się
skończy. Bynajmniej taki gatunek filmu nie ma zaskakiwać,a uruchomić wyobraźnię,nie
widziałam fantastyki przygodowej z zaskakującymi wątkami i przypuszczam,że takiej nie ma.
Stare dobre smoki,magia etc. Jeżeli ktoś jest fanem takich filmów to będzie się podobać.
Nie jest filmem wybitnym,ale również nie żałuję czasu spędzonego na oglądaniu go. Moja
ocena-4.

ocenił(a) film na 2
himym

film jest kompletnie przewidywalny i bardzo słaby, jedna z gorszych ekranizacji jakie widziałem 2/10
za to książka genialna, polecam :)

leszek93

książka nie jest genialna :) genialne jest Władca Pierścieni
za to Eragon jest napisany, jak na piętnastolatka, bardzo dobrze, książka jest czasami nieprzewidywalna, trzyma w napięciu
Można powiedzieć, że jest interesująca, po prostu chce się to czytać.
Natomiast za film, to nie mam pojęcia jak można tak źle zrobić, gorszego odzworowania nie widziałem. Tu jest tyle błędów, że aż szkoda o tym pisać

ocenił(a) film na 2
goferrr2323

w pierwszej części faktycznie widać że pisze to dzieciak, ale szybko się rozwija bo dziedzictwo już jest pociśnięte konkretnie:D
a Władca Pierścieni to poza skalą :P

ocenił(a) film na 4
goferrr2323

Kurczę,a dla mnie trylogia Władcy Pierścieni również nie jest porywająca. Książki dla mnie były przeraźliwe nudne,a film jakoś przeżyłam.

ocenił(a) film na 7
himym

ja też tak miałam, ale przeczytałam książkę -,-'