PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Jak wam się podoba saphira?? jeżeli jeszcze jej nie widzieliście to możecie ją zobaczyć tutaj: www.saphira.pl
POtem napiszcie tu swoją opinię na temat plakatu z saphirą :)

Zarrock

cóż...weszłem, zobaczyłem i ...specjalnie się nie zachwyciłem ale ogulnie moze byc choc ja spodziewałem się czegos bardziej majestatycznego pełnego potegi a to jest jakby niedorobione tzn dobre ale mogłoby byc lepsze, szczeże to myślalem że bdzie miała ona więcej majestatu, cos ak aslan lub inne stworzenie ale to tylko moja opinia. mam nadzieje ze w zwiastunie ją pokarza to wtedy będzie można podzielic się swoimi opiniami bo narazie to niewiele widac.

pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 3
lux47

Tak myślę że masz rację...ale :) zawsze jest jakieś "ale" więc jakość plakatu jest bardzo słaba i nienasycona kolorami, więc bardzo trudno stwierdzić piękno Saphiry,choć ja też wyobrażałam sobie ją inaczej ...
Może jej piękno i grację dostrzeżemy w zwiastunie ...no i oczywiście jej piękny kolor łusek :)

Pozdrawiam! ;)

Zarrock

no własnie o to mi chodziło... mam nadzieje ze jej piękno dostrzeżemy w zwiastunie... ale swoją droga to są nikłe szanse zeby ja pokazali.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Zarrock

Ja również ją sobie inaczej wyobrażałam. Ale nie narzekam. Miejmy nadzieję, że w filmie będzie wygladała realnie i ciekawie.

ocenił(a) film na 10
Zarrock

Na ten czas nie zabardzo mi się ta Saphira podoba, ale myślę, że jak ukaże się zwiastun to będzie w nim wyglądać dużo lepiej niż na tym plakacie.

ocenił(a) film na 5
sabek2

Hmm Ja myślałem, że będzie wyglądać tak trochę bardziej 'agresywnie'. Ale tak też jest oki. Pozatym widać tlyko profil, a czekamy przecież na nią w całej okazałości. Miejmy nadzieje, że nie spartolili sprawy:)

ocenił(a) film na 4
Tohma

Wyglad niezly choc myslalem ze tworcy zachowają Jąna desr i pokazą dopiero w samym filmie.. :P oby tylko nie pokazali Venoma w SM3 !!!!

ocenił(a) film na 4
Tohma

Wyglad niezly choc myslalem ze tworcy zachowają Jąna desr i pokazą dopiero w samym filmie.. :P oby tylko nie pokazali Venoma w SM3 !!!!