PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Zdjęcie Angeli

ocenił(a) film na 5

Czy widzialiście, na oficjalnej stronie filmu Eragon, zdjęcie Angeli!? Jak oni ją zrobili. Wygląa jak Kleopatra a nie jak zielarka

ocenił(a) film na 3
Tohma

Rzeczywiście, wygląda dziwnie. Ale za to Katrina wyszła bardzo ładnie.

ocenił(a) film na 4
Tohma

tak zgadzam sie.Ale lepiej spójrz na Arye i pomysl ze jednak jest cos gorszego od Angeli...

Arianne

Arya jest ładna,fajnego ma -ciucha ten czarny

Tohma

Hejka :* Jak by ktoś mógł to niech mi poda adres tej oficjalnej stronki na której są te zdjęcia. emial: karenart@interia.pl gg: 3307002

ocenił(a) film na 1
Tohma

Czy ktoś może dać mi linka do tej stronki? tutaj, nie chce mi sie szukac... Ale fakt, Arya wyszła dobijająco... Nie wiem czy reżyser czy scenazysta wogóle sięgali do książki... A Eragona w ostateczności ścierpie choć powinien byc brunetem i ogólnie wyobrażałam go sobie inaczej... Wg mnie ten co gra Murtagha (Garret Hedlund chyba) powinien grać Eragona... Ale to tylko szczegół i moja subiektywna opinia...

:D

ocenił(a) film na 5
andzia_34

Wejdzcie sobie na WWW.ERAGONMOVIE.COM Wejdzcie w the Film a później The people. Tam będą wszystkie postacie. Ale tylko twarzę, a tu macie Angele w swojej chatce z Eragonem - http://www.gedweyignasia.com/gedwey_images/newima/mitic43.jpg [www.gedweyignasia.com/g...]

ocenił(a) film na 2
andzia_34

a zauważyliście, że wszystkie postacie męskie oprócz Eragona są po prostu... brzydkie? najwyraźniej reżyser jest jeszcze większym zwolennikiem marysuizmu, niż Paolini... wszyscy wkoło są gorsi i tylko jeden, wybraniec Eragon jest nieskończenie doskonały... Eragon, the Shadow Buster xD

btw: nigdy nie zapomnę tego pamiętnego cytatu ze strony 41 z pierwszego tomu: ,,Podczas walki kopnął Vraela w krocze i dzięki podstępnemu uderzeniu zyskał przewagę, po czym ściął głowę Jeźdźca płonącym mieczem"... śmiałam się z tego przez równe 15 minut x) przepraszam wszystkich fanów Eragona, ale takie jest po prostu moje zdanie x)

ocenił(a) film na 5
Winky369

HEhe Nie zgodzę się. Murtagh wygląda o niebo lepiej niż Eragon.

Hehe rzeczywiście, zabawne.

ocenił(a) film na 7
Winky369

hehe, tez się z tego śmiałam, no może nie 15 minut, ale też dośc długo :P

ocenił(a) film na 3
Tohma

Murtagh jest najladniejszy..Eragon mi sie w ogole nie podoba.a Angela wyglada jak jakas ksiezniczka o niskim stopniu samooceny...porazka

ocenił(a) film na 2
Ami_6

Murtagh jest najładniejszy, a w książce najfajniejszy. Ja normalnie boję się oglądać film.