PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Jak poinformował FOX w ten piatek na 100% pojawi sięzwistun Eragona. Chyba nie ma szans żeby przełożyli. Do premiery jeszcze trzy miesiące. A jak już widzieliśmy wersjęautorską, zwistun jest praktycznie skończony. A jak niektórzy widzieli mój blog lub jakąmś dobrą stronę to wiedza ze zwistun eragona miał sie pojawić we wrzesniu. (no maim blogu sązapowiedzi zwistunów).

Stefan_Mirecki

Zgadza się, juz jest. Właśnie ściagam - 65MB:)

ocenił(a) film na 4
pulsarr

Yhm, ja już oglądałam!! Świetny jest!!!!! Tylko szkoda, że tak późno go wypuścili!! No ale nic, w końu jest!!! Sweete!! ;D

ocenił(a) film na 8
Mara

Moze mi ktos powiedziec gdzie indziej jeszcze mozna obejrzec? bo tutaj nie moge obejrzec

ocenił(a) film na 8
Mara

Juz nie trzeba, znalazlam. super. film zapowiada sie extra. ci ktorzy uwazaja ze jest koszmarne to glupki. nie widza co dobre

Saphira5

Też widziałam zwiastun i nie mam o narazie narzekac na Saphirę na tyle na ile ją widziałam. Dla porównania powiem że ten smok z HP i CO jest gorszy...

ocenił(a) film na 3
Stefan_Mirecki

Tak, zwiastun jest świetny. Ja sie niczego nie czepiam w przeciwieństwie do tych, co na saphira.pl znaleźli chyba ze 100 wad i niedociągnięć. Nie mam nic do nich, ale chyba troche przesadzili.

Alice

Zwiastun-super:) Nie myślałam że będzie taki świetny, bo to co widziałam w nieoficjalnym było beznadzieją :P

Alice

Zwaistun jest słaby, cały film jedzie tandetą, a Saphira jest słaba. Nie umywa siędo rogogona.

Stefan_Mirecki

Zgadzam sie darthem Venomem. Zwiastun jest beznadziejny i bez pomyslu. Koszmar po prostu...

ocenił(a) film na 10
007bond

A dla mnie zwiastun się podoba, a jeżeli komus nie odpowiada to niech zrobi sam jeżeli jest taki mądry. Co do Saphiry uważam, że jest świetna nie sądziłem, że będzie tak dobrze wyglądać i te jajko też jest fajne.