Jak poinformował FOX w ten piatek na 100% pojawi sięzwistun Eragona. Chyba nie ma szans żeby przełożyli. Do premiery jeszcze trzy miesiące. A jak już widzieliśmy wersjęautorską, zwistun jest praktycznie skończony. A jak niektórzy widzieli mój blog lub jakąmś dobrą stronę to wiedza ze zwistun eragona miał sie pojawić we wrzesniu. (no maim blogu sązapowiedzi zwistunów).
Yhm, ja już oglądałam!! Świetny jest!!!!! Tylko szkoda, że tak późno go wypuścili!! No ale nic, w końu jest!!! Sweete!! ;D
Moze mi ktos powiedziec gdzie indziej jeszcze mozna obejrzec? bo tutaj nie moge obejrzec
Juz nie trzeba, znalazlam. super. film zapowiada sie extra. ci ktorzy uwazaja ze jest koszmarne to glupki. nie widza co dobre
Też widziałam zwiastun i nie mam o narazie narzekac na Saphirę na tyle na ile ją widziałam. Dla porównania powiem że ten smok z HP i CO jest gorszy...
Tak, zwiastun jest świetny. Ja sie niczego nie czepiam w przeciwieństwie do tych, co na saphira.pl znaleźli chyba ze 100 wad i niedociągnięć. Nie mam nic do nich, ale chyba troche przesadzili.
Zwiastun-super:) Nie myślałam że będzie taki świetny, bo to co widziałam w nieoficjalnym było beznadzieją :P