na tej stronie:
http://www.youtube.com/watch?v=ethG8SbwB6k [www.youtube.com/watch?v...]
Możecie obejrzeć trailer... Nie oficjalny ale trailer nie reportaż... Boże ja się popłkałam!! Chamsko jest Arya... A jakie są wasze przeżycia?
Jakie przezycia? Przeciez to jest to samo co tamten reportaz, a scislej mowiac swietny montaz niektore ukonczonych zdjec ktore byly w reportazu, nic nowego poza tym nie bylo. Czyli to samo co mamy od pazdziernika bodajze :)
Prawdziwy teaser trailer wedlug oficjalnych wiesci FOX studios, o ktorych pisano na Shurtu'gal bedzie dolaczony do Supermen Returns, wiec za 20 dni okolo bo na necie pojawia sie kilka dni wczesniej ;D
eee tam.... to jest stare.... ;)
Natomiast gdzieś tam czytałam że nowy zwiastun ma być 20 czerwca... ;)
POZDRAWIAM... :)
Ja również wyobrażałem sobie Arye. W książce pisze, że jest brunetką, a w filmie będzie blondynką. To mi się nie podoba, ja sobie wyobrażałem, że Arye zagra może aktorka, która grała Lane w Tajemnicach Smalwille. Świetnie by pasowała do tej roli.
Też pasowałaby do roli Ayry. Zagrała fajnie we " Władcy Pierścieni ". Myślałem, że tą aktorkę przefarbują na czarno ale nie zrobili tego. Trochę się zdziwiłem, że autor książki nie sprzeciwił się wyborze tej aktorki.
Podczas czytania scenerie i większość postaci wyobrażałem sobie tak jak te na zwiastunie! Np. Eragon jest identyko, Broma wyobrażałem sobie jako Obi-Wan Kenobi ;) a tą... Aryę... dobrze piszę? Nieważne. Aryę wyobrażaem sobie jako Arwenę z Władcy Pierścieni.
I to jest nie fair w stosunku do tych co czytali bo wszyscy tp blondyni, i Arya i Eragon, a arya w ksiażce ma chyba czarne włosy, a Eragon bodajże brązowe ale nie jestem tego pewna.
też się zdziwiłam, że filmowa Arya nie ma czarnych włosów i że Paolini się nie sprzeciwił, ale jak mawiał Jerzy Hoffman, obsadzając w roli kruczoczarnej Heleny Kurcewiczówny w "Ogniem i mieczem" blondynkę Izę Scorupco: "czerń się źle fotografuje"- w co oglądając Liv we "Władcy..." osobiście nie wierzę:D pozdrawiam wszystkich fanów fantasy:)
Mam pytanie wiadomo dokładną datę oficjalnego zwastunu Eragona, bo wiem że ma być pod koniec czerwca, ale dokładnie.
To dobrze wiedzieć bo już się troszkę niecierpliwiłem, że jeszcze nie ma zwiastunu.
A JA SIE SPODZIEWALAM ZE ERAGON TO BRUNET!!!( mial miec brazowe wlosy). I ten aktor do niego nie pasuje... A Aryę zrobili chamsko, to fakt...
No to kiedy będzie ten oficjalny zwiastun?? Film już jest nakręcony, mógłby się już ukazać w necie.
W ogóle to był zwiastun bez jakiś niezwykłych efektów specjalnych - mnie przypominał co najwyżej wycieczkę krajoznawczą - ładne widoki i spacery w skórzanych, wędrownych strojach. A co do Saphiry to sądzę, że sklecając ten trailer po prostu jeszcze nie opracowali komputerowo postaci smoczycy. A również jestem ciekawa, jak wypadnie na ekranie (żeby tylko jej nie spartoczyli!)
Bo mogli chociaż muzę do niego zmienić :/
Żywcem ściągnięta z "Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa"
Zwiastun jakoś nie robi wrażenia, smoka nawet nie pokazali ://
Ponieważ to nie jest oficjalny zwiastun
Ale są już za to wywiady ,możecie je znaleźć na tej stronce:http://saphira.pl/down load.htm
Oficjalny zwiastun ma sie podobno ukazać 18 sierpnia, a w internecie dzień wcześniej. Mam nadzieję, że znowu nie przesuną terminu.
Miejmy nadzieje, chociaż ja bym chciał obejrzeć ten zwiastun w kinie i chociaż z napisami =D
Smoka nie pokazują, bo to atut tego filmu. Saphira musi być, mówiąc potocznie, dopieszczona. Ma być zachwycająca, potężna taka jak smoki niegdyś. Raczej nie ujrzymy jej na trailerze, chyba że jakiś jej kawałek by zaparło nam dech w piersiach. Nie wydaje wam się czasem, że niektóre ujecia z materiału który już chyba wszyscy widzieli na filmweb, są zrobione jakby z perspektywy Saphiry, serio to może tak być.
Czekamy na oficjalny zwiastun i powiem krótko, nie wysiedzę na urlopie, muszę dostać się do jakiegoś kompa!!!
Joan