Co sądzicie o tym zwiastunie bo ja powiem szczerze jestem rozczarowany co mi podpadło skrzydła smoków te łuski wyglądają jak piura co sprawia że smok przypomina przerośniętego ptaka :/
Wykonanie raźdców kurde to katastrofa wyglądają jak mumie z horroru klasy b pobandażowane z czerwonymi ślepkami ( spodziewałem sie czegos podobnego do nazguli :) ) Arya bez szpiczastych uszu i zły kolor włosów :/ w zwiastunie mamy pokazanego Durze lecącego na dorsłym raźdcu ( jak sądze bo jak by to był smok Galbiego to totalna kapa ) No i nasz kochany Galb zamknięty w bunkrze be praktycznie żadnych straży
Jest jesio wielie mniejszych wad ale to już szczeguł ogulnie nie jestem zadowolony z tego zwiastunu choć mam nadzieje że ogulnie film będziem godny uwagi
Co do całego zwiastunu to moim zdaniem ten co był na YouTube był owiele lepszy [nie chodzi mi o jakość :)]
A co do wykonania graficznego to Saphira nie podoba mi sie ,wygląda zbyt sztywno i nienaturalnie [zgadzam się że skrzydła wyglądają fatalnie - jak by tam przyczepili jej ryby dogóry głowami :P]
Pozatym hmmm . . .
Reszta UJDZIE W TŁOKU :)
No nie był taki tragiczny!! Nawet ok, podobał mi się, ale też tak jakoś mi się wydaje, że ten autorski z youtube był troszeczke lepszy, ale tylko jeśli chodzi o dobór scen. Gdyby te dwa jakoś połączyć byłby całkiem fajny trailer ;) A poza tym Arya do kitu (ogólnie, a najbardziej uszy wrrrr!!), Eragon sweet ;D (chociaż inny niż w książce), Brom ok, Durza też, wredny imperator, tudzież "Galb" z choinki się urwał i się zjawił, Murtagh całkiem całkiem (chwilami oczywiście), Ra'zac jakby dopiero co się z sarkofagu wyrwał (gdzie ten czarny kaptur i... dziób???), Ajihad i Nausada też z podobnych rejonów uciekli (może jakieś safari??), Urgale swoje pokaźne rogi gdzieś zgubili (może na jakieś cele charytatywne dla swoich biednych sierot oddali?), aaaa Saphira... hmmmm bynajmniej nie najgorsza, co oczywiście nie zmienia faktu, że mogła by być lepsza!! ;( No to chyba tyle ;))
nie byl taki zly. chociaz przyznaje ze wiele bledow zrobili. saphira nie byla taka zla. mi sie podobala. a co do reszty to nie mam zdania.
Ten trailer był tragiczny! Aktor grający Eragona to totalna porażka, rany, ta scena, kiedy wyciągał miecz, a Saphira zionęła obok niego ogniem( tak w ogóle to w książce udało jej się zionąć ogniem tylko raz i to pod koniec, a na trailerze wali nim na prawo i lewo), widzieliście to zbliżenie na twarz?
Mało mu brakowało do kogoś z zespołem Downa. Arya nie ma szpiczastych uszu!
Widział ktoś elfa bez szpiczastych uszu? Wykonanie Ra'zaców to jakaś pomyłka, co to kur... jest? Mumia? Ra'zacowie mieli mieć czarne dzioby i kaptury! Galbatorix w ogóle nie powinien się pojawiać, tak jak w książce. Czy we Władcy Pierścieni pokazywali Saurona jak podejmuje decyzje? Saphira, no cóż, mogło być gorzej, rozumiem, niski budżet... Jedynie Brom, Durza i Murthag jakoś wyglądali na tym zwiastunie, ale cała reszta KICHA. A wydawało mi się, że z takiej fajnej książki nie może wyjść coś takiego. Jestem rozgoryczony.
em... delikatnie mówiąc, moim zdaniem ten film będzie kiszkowaty. a niedelikatnie: tak samo badziewny jak książka :P w dodatku na pierwszy rzut oka widać błędy tak ogromne, jak chyba w żadnej innej adaptacji. jeśli chodzi o obsadę... cóż, mam nadzieję, że jeden Malkovich pokaże klasę. bo np. ten chłoptaś, co gra Eragona jest taki lalusiowaty... z drugiej strony może to dobrze ;P
nie wróżę filmowi żadnych sukcesów...
To dobrze Winky, że nie wróżysz bo wróżką to chyba nie jesteś, co???
A tak poza tym film zobaczymy jaki będzie, ale książka była naprawde świetna!!!!!
wyrażam tylko swoja opinię. Ty tę książkę ubóstwiasz, ja jej nie trawię. W czym problem?
Hmm... nic nie jest doskonałe, ale jeśli opowiedzą historie w ciekawy sposób to wybaczę większość błędów.
Ps. smok- katastrofa, a reszta zapowiada sie bardzo ciekawie.
ja tez sobie wyobrazalam Razaców jako Nazguli ale zawsze moglo byc gorzej:)Do Saphiru nic nie mam(tylko te jej skrzydla...)a fakt ze Arya jest syfiasta to nic:)ale wydaje mi sie ze film nie będzie zly
Byłabym niezwykle zadowolona gdyby Saphirę zrobili tak jak Draco z "Ostatniego Smoka", wyglądał i poruszał się naturalnie, skrzydla tez miał zarabiste, ogólnie majstersztyk, a to co nam zafundowali ci amatorzy od ambitnych produkcji aż sie płakać chce- Eragon i Arya blondynami, Elfy wyglądający jak ludzie, ogólnie widać że lecą na kasę i nic więcej.
Właśnie, widzieliście nowy zwiastun? Możecie zobaczyc tutaj: http://www.apple.com/trailers/fox/eragon/traileri/trailer_lg.html [www.apple.com/trailers/...]
W FILMIE:najbardziej mnie wkurza to ze Arya nie ma szpiczastych uszu(do szalu mnie to doprowadza) no i Galb...CO ON TAM ROBI????a Murtagh calkiem calkiem,chyba najfajniej 'zrobiona'postac w filmie nie liczac Broma,bo on tez jest spoko.Raz'acowie-bez komentarza