PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

Ciekawa opcja bardzo lekkiego kina rodzinnego bez zbędnych urozmaiceń. W sam raz na świąteczny wieczór. Ciekawy film dla miłośników fantasy. Jedyny minus to oczywiście dubbing PL. Ogólnie film godny polecenia dla fanów gatunku.

szczota1986

coś mi się właśnie zdaje że fani gatunku to nie za bardzo są zachwyceni tym filmem...

ocenił(a) film na 3
gigi

Ano dokładnie ...

ocenił(a) film na 3
Luna111

Popieram.. Według mnie lipa.. Filmy z przed 15 lat o tej tematyce są zdecydowanie bardziej ciekawsze..

ocenił(a) film na 2
RichiRich

Film bardzo słaby , z resztą nie ma się co dziwić bo książka jest równie słaba ,dałem radę przeczytać tylko 2 pierwsze tomy z wielkim wysiłkiem :)

Jeżeli ktoś czytał książkę to pewnie znalazł masę wątków/postaci skopiowanych od Tolkiena , ogólnie cała saga Dziedzictwo to marna podróbka Śródziemia z dodanymi elementami Star Wars .

ocenił(a) film na 2
Lunatyk_filmweb

dokładnie to samo mi sie żuciło w oczy , te podobienstwa do Tolkiena. Filmy chyba jeden z najgorszych jakie ogladalem. Po raz pierwszy po polowie wyłączyłem, a dubbing pozostawie be komentarza. Za to moja mlodsza siostra pokolenie hany montany i tych innych pierdół jak uslyszala dubbing to chciala zeby jej wlaczyć poźniej. Nie polecam 1/10