widzieliście japońsi zwiastun eragona. rzuca zupełnie nowe światło na ten fil po tym zwiastunie bartdzo chetnie pujde do kina. mała saphira jest świetna. ale błędów nadalnie naprawili. (czekam na rogi u urgalów) i te skrzydła. dziwne bo jak jest mał ato ma błony a potem dopiero te skrzydła!! le cóż pożyjemy zobaczymy
własnie.Gadasz o czyms człowieku a my sie nie mozemy w tym połapac... podaj adres tej strony lub całkowity link do zwiastunu!
http://movies.foxjapan.com/eragon/
Na początku może się zacinać, ale potem jest ok:) Zgadzam się - ten zwiastun jest najlepszy ze wszystkich, a mała Saphirka jest rzeczywiście CUDNA:) Muzyczka też jest świetna:) (brawa dla Doyla!!!):) Czekam na naprawdę dobry film:)
No mile sie zaskoczylem ... trailerek niczego Sobie... i ta muzyczka calkiem niezla a maluska Saphira calkiem fajnie wyglada...:) Hi :D Adoptuuje Ją..:D
Śliczna jest ta mala Saphirka :D Co prawda mi sie zacinalo za kazdym razem jak to ogladalam (nie wiem czemu?) ale i tak widzilam co trzeba... śliczna poprostu... ale potem urosla :) (nie zebym ja miala cos przeciwko doroslej Saphirze... mi tam sie podoba ale wiekszosci to chyba nie za bardzo)