PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

widzieliście japońsi zwiastun eragona. rzuca zupełnie nowe światło na ten fil po tym zwiastunie bartdzo chetnie pujde do kina. mała saphira jest świetna. ale błędów nadalnie naprawili. (czekam na rogi u urgalów) i te skrzydła. dziwne bo jak jest mał ato ma błony a potem dopiero te skrzydła!! le cóż pożyjemy zobaczymy

lux47

A który to ten japoński zwiastun?? Możesz podać jakiś link albo co?

ocenił(a) film na 4
lux47

własnie.Gadasz o czyms człowieku a my sie nie mozemy w tym połapac... podaj adres tej strony lub całkowity link do zwiastunu!

lux47

daj tu linka ludku na tego zwiastuna. Też kce go zobaczyć :D

ocenił(a) film na 8
Hahyn

http://movies.foxjapan.com/eragon/

Na początku może się zacinać, ale potem jest ok:) Zgadzam się - ten zwiastun jest najlepszy ze wszystkich, a mała Saphirka jest rzeczywiście CUDNA:) Muzyczka też jest świetna:) (brawa dla Doyla!!!):) Czekam na naprawdę dobry film:)

gocha_007

Ten zwiastun jest świetny!!!!!!! Po prostu niesamowity!!!!!

ocenił(a) film na 4
Christinka

No mile sie zaskoczylem ... trailerek niczego Sobie... i ta muzyczka calkiem niezla a maluska Saphira calkiem fajnie wyglada...:) Hi :D Adoptuuje Ją..:D

Longusiowe_Szalenstwo

Przepraszam! MY ją adoptowaliśmy :D Eragon był zajęty :P

ocenił(a) film na 7
Christinka

Śliczna jest ta mala Saphirka :D Co prawda mi sie zacinalo za kazdym razem jak to ogladalam (nie wiem czemu?) ale i tak widzilam co trzeba... śliczna poprostu... ale potem urosla :) (nie zebym ja miala cos przeciwko doroslej Saphirze... mi tam sie podoba ale wiekszosci to chyba nie za bardzo)