PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

hm.. mi sie ten edi nie widzi jako Eragon.... choc z tego co tu czytam to mało kou sie widzi:) wiec moze tak : kogo bycie woleli na jego miejscu?
w ciekawostkach czytałam ze Shia LaBeouf miał gop grac.. i wiecie co? chyba lepiej by mu to poszłoXD czytałam tez ze "moj" Alexik miał tez grac...T^T niby tez nie pokrywa sie z poscyacia ksiazkowa ale przynajmniej byłabym pewna powodzenia tego filmu:)

yami_no

Nie wiem...może ten Shia LaBeouf byłby lepszy. Przynajmniej nie jest lalusiowaty :)

ocenił(a) film na 1
Hahyn

z pewnoscia.... z reszta jak patrzyłam na zwiatuny Eragona, to ten aktor jest beznadziejny==

ocenił(a) film na 10
yami_no

jest kiepski to fakt ale gorzej wygląda shapira w zbroi a jak brodzik sie odezwie to będzie komedia

ocenił(a) film na 7
broget

Oj troche przesadzacie... może nie jest tak źle! Ja jak obejrzałam zwiastun Alexa to tez wydawało mi sie beznadziejne ;P Chociaz bardziej sie skupilam na polskim dubbingu na zwiatunie ktory to byl beznadziejny... ale w filmie dzieki Bogu spoko ;P
A Ed może się spisze... co prawda on mi do Eragona nie pasuje ale nie będę juz oceniac zanim nie zobacze filmu w całości...

ocenił(a) film na 1
Invisible_Eve

zobaczy sie xD a noz widelec bedzie cool :P