PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

smok czy ptak??

ocenił(a) film na 5

czy ja dobrze widzę coś co ma korpus i łeb smoka a ma skrzydła ptaka z łuskami?obleśne ..... fe

ocenił(a) film na 7
Iciusia

Dokładnie, przecież w książce było wyraźnie napisane że Saphira ma błony a nie jakieś pióra na skrzydłach :/ i wogóle to ma strasznie ciemny kolor (skóry/łusek :P) , nie wygląda to na szafirowy, no ale może jeszcze ją poprawią, pożyjemy, zobaczymy...
Jedno mnie cieszy, że nie wygląda jak dinozaur tak jak ten smok z Harrego Pottera, który miał tylko dwie nogi :P , tylko że błony akurat miał :(

ocenił(a) film na 5
Margarete

wygląda jak bękard jaszczurki i ptaka.... :D me hehehe

ocenił(a) film na 3
Iciusia

A co to takiego "bękard" ?

Może lepiej nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz ? Taka mała sugestia...

Iciusia

Saphirę delikatnie zgwałcili... Delikatnie bo mogło być zdecydownie gorzej... Te skrzydła to nieporozumienie :/ Ale na recztę nie narzekam. Jest nawet trochę podobna do Saphiry z okładki.

ocenił(a) film na 4
Christinka

delikatnie? Przeciez na filmie będzie miec kolor jakiś szarobury, a nie taki jak na okładce, szafriowy. . . Ale ok, rysy pyska (bo nie twarzy^^) są nawet nawet wiernie odtworzone ale tylko twarz. Poza tym eg. mnie ma z deka z długą szyje i dlatego wam się wydaje że to jaszczurka ;-)

do zobaczenia w kinach ;)