chciałem zapytac czy w tych ksiazkach jest tylko jeden smok bo ta przerośnieta jaszczurka saphira to troche mało prydałby się troche wiecej tych stworów.
pozdrawiam
Saphira nie jest pzrerośniętą jaszczurką on ajescze sporo urośnie.Czy są inne chcesz to wiedzieć i zabierąć sobie tą przyjemność zaskoczenia??
Ale jeśli prosisz to pewnie wiesz co robisz a więc w tej części nie pojawi się jeszcze drugi smok ale w najstarszym będą dwa !Nie iwme jak w trzeciej części bo zostało niby trzecie jajo ale czy się wykluję i dla kogo to tego dowiesz się możę na jesieni w trzeciej części trylogi Paolniego!
Poydrawiam oby wasze miecze pozostaly ostre!
Skoro mówisz o trzeciej czesci to jest już znana jej premiera i jaki będzie miała tytuł... zaczołem czytać najstarszego i jestem rozczarowany że paoini uśmiercił murthaga bo swoja drogą to lubiłem go znacznie barziej niz eragona i miałme nadzieje że jeżeli bede inne smoki to murthag zostanie jeźdcem.. a tu takie rozczarowanie...
Ps kiedy bedzie oficjalny zwiastun filmy
pozdrawiami z gury dzięki
Miał być 26 Maja ale zmienili na 30 Czerwca tak już na sto procent !
Ale to na świecie a w Polsce ma być czwartego Sierpnia...
Taka byłam zła jak to przeczytałam żę szok!
Pozdrawiam!
Ja "Najstarszego" już spory czas temu przeczytałam i strasznie mi się podobała końcówka, kiedy trzy, dotychczas osobno opowiadane historie, się złączyły, no i mój ulubiony bohater się pojawił:-)
W całym "Dziedzictwie" pojawi się dokładnie pięć smoków i to jest pewne. Oczywiście pozostaje również możliwość, że jakieś dzikożyjące smoki nagle postanowią się ujawnić, o ile takie zostały, co jest mało prawdopodobne. I nie mów, że jesteś rozczarowany, póki nie przeczytasz książki, bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy, prawda?