PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196074}
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 71885
2,6 24 krytyków
Eragon
powrót do forum filmu Eragon

chciałem zapytac czy w tych ksiazkach jest tylko jeden smok bo ta przerośnieta jaszczurka saphira to troche mało prydałby się troche wiecej tych stworów.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
lux47

Saphira nie jest pzrerośniętą jaszczurką on ajescze sporo urośnie.Czy są inne chcesz to wiedzieć i zabierąć sobie tą przyjemność zaskoczenia??
Ale jeśli prosisz to pewnie wiesz co robisz a więc w tej części nie pojawi się jeszcze drugi smok ale w najstarszym będą dwa !Nie iwme jak w trzeciej części bo zostało niby trzecie jajo ale czy się wykluję i dla kogo to tego dowiesz się możę na jesieni w trzeciej części trylogi Paolniego!

Poydrawiam oby wasze miecze pozostaly ostre!

Zarrock

Skoro mówisz o trzeciej czesci to jest już znana jej premiera i jaki będzie miała tytuł... zaczołem czytać najstarszego i jestem rozczarowany że paoini uśmiercił murthaga bo swoja drogą to lubiłem go znacznie barziej niz eragona i miałme nadzieje że jeżeli bede inne smoki to murthag zostanie jeźdcem.. a tu takie rozczarowanie...

Ps kiedy bedzie oficjalny zwiastun filmy

pozdrawiami z gury dzięki

ocenił(a) film na 3
lux47

Miał być 26 Maja ale zmienili na 30 Czerwca tak już na sto procent !
Ale to na świecie a w Polsce ma być czwartego Sierpnia...
Taka byłam zła jak to przeczytałam żę szok!

Pozdrawiam!

lux47

Naprawdę wierzysz, że Murtagh nie żyje?:-)

Veda12

Ja "Najstarszego" już spory czas temu przeczytałam i strasznie mi się podobała końcówka, kiedy trzy, dotychczas osobno opowiadane historie, się złączyły, no i mój ulubiony bohater się pojawił:-)

lux47

Czytaj, czytaj, może nauczysz się dzięki temu pisać po polsku i bez błędów.

lux47

W całym "Dziedzictwie" pojawi się dokładnie pięć smoków i to jest pewne. Oczywiście pozostaje również możliwość, że jakieś dzikożyjące smoki nagle postanowią się ujawnić, o ile takie zostały, co jest mało prawdopodobne. I nie mów, że jesteś rozczarowany, póki nie przeczytasz książki, bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy, prawda?

Arisa_4

Dzięki za wszstko .pozostaje tylko miec nadzieje ze najstarszy spodoba mi się tak samo jak Eragon b co do filmu to mam mieszane uczucia.rola Malkowicia w roli Galbatorixa troche nie pasuje.

Pozdrawiam.i postaram się pisac bardziej po polsku.