Mógłby ktoś rozjaśnić czym są The Eternals? Krótka geneza? W jaki sposób łączą się ( w komiksach) lub mogą łączyć się z tym co mamy już w MCU.
Już się obawiałem że tylko ja to widzę :) - Ja stwierdziłem tylko fakt że gej się w filmie pojawi, natomiast tutaj z tego powodu ideologiczna wręcz gównoburza się zrobiła kompletnie niepotrzebnie :) - Naprawdę nikt nikogo na siłą na jakikolwiek film nie zaciągnie mamy wolny wybór :)
Zgadzam się z Tobą totalnie, dosłownie niezręcznie mi się robi jak widzę gadanie tego typu ludzi, że homo to coś strasznego i nie powinni istnieć. To jest tak okropny brak świadomości, że szok. To nie tęcza afiszuje się na Marszach i tym podobnych spotkankach, to homofoby afiszują homoseksualizm jakby był zagrożeniem. XD
Owszem zdarzają się geje/lesbijki którzy chodząc na marszem swoim zachowaniem wywołują taniej sensacji czego zresztą nawet nie ukrywają i właśnie ich celem jest zwykła medialność jednak jest to ułamek z procenta, naprawdę nie można generalizować i większość akurat wcale się nie obnosi ze swoją seksualnością,natomiast tratowanie homoseksualistów jak trędowatych jest zwyczajnie pogardą do drugiego człowieka a uważam nikt na to nie zasługuje niezależnie od orientacji, wyznania czy poglądów politycznych.
"Jeżeli w MCU są postacie które podkreślają że są heteroseksualne i mają żonę oraz dzieci, to nie widzę powodu dlaczego teraz gej ma się kryć ze swoją orientacją.Tyle w temacie."
CO ZA BEŁKOT! NICZEGO TU NIE TRZEBA PODKREŚLAĆ?! TO JEST NORMALNE, NATURALNE...NICZEGO NIE TRZEBA PODKREŚLAĆ!
Jak rośnie drzewo TO NIKT NIE PODKREŚLA ROŚNIĘCIA DRZEWA!! PO PROSTU DRZEWA ROSNĄ!
NIE BEŁKOT TYLKO FAKT KTÓRY ZOSTAŁ PRZEDSTAWIONY TAK A NIE INACZEJ W FILMIE, WYOBRAZ SOBIE ŻE SĄ PARY HETEROSEKSUALNE KTÓRE NIE MOGĄ Z RÓŻNYCH POWODÓW MIEĆ DZIECI - CZY NADAL BĘDZIESZ TWIERDZIŁ ŻE NIE JEST TO PODKREŚLANIE SZCZEŚLIWEGO ZWIĄZKU HETEROSESUALNEGO?
Czyli Eternals to ludzie zmodyfikowani przez Celestials, wyjdzie z tego coś podobnego do Inhumans i skasują serial po 1 sezonie.
Myślę, że ciekawą i istotną rzeczą, którą można też znaleźć w internecie jest fakt, że rasa Eternals to rasa, z której pochodził Thanos. Moim zdaniem to główne powiązanie wszystkich wątków.