PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201060
5,8 42 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

Wiadomość:

Po pół roku nadal oceniam ten film na 1. Większego chlewu nie widziałem i chyba nie zobaczę. A wszyscy co im się ten film podobał na stos !

Pytanie:
Jakim prawem usunięto mój poprzedni temat ?

ocenił(a) film na 8
aaa236

Jeżeli Twój poprzedni temat też wzywał do całopalenia niewiernych, to wcale się nie dziwię, że go usunięto. ;)

Mnie się film podobał i dalej podoba.

Artanis

herezja i ateizm niestety szerzą się na świecie, dla mnie ten film to obrażenie uczuć religijnych.

ocenił(a) film na 8
aaa236

Dlaczego niestety? Twoja wiara to Twoja sprawa i ciesz się z tego. Przekonania innych nie powinny mieć dla Ciebie większego znaczenia, póki Ci nic nie wciskają...

ocenił(a) film na 7
aaa236

To puść focha z przytupem, jak obraża Twoje uczucie religijne.
Krzyże wiszące w salach lekcyjnych w szkołach (placówki świeckie) z kolei rażą mój brak uczuć religijnych. I co? I pstro.
Idź do kościoła i raź ludzi swoją zaściankowością.

ocenił(a) film na 7
aaa236

O Boże, został on usunięty bo założył go jakiś egoistyczny Chrześcijanin.
Pozdrawiam.

aaa236

aaa236 ty głupi dzieciaku idź lepiej oglądać ten kiczowaty High School Film jest świetny. Można nieźle się pośmiać. Moja ocena 10/10. A ten High School Musical to głupia bajeczka dla 10-latek.

maxior

aaa236 ty głupi dzieciaku idź lepiej oglądać ten kiczowaty High School. Film jest świetny. Można nieźle się pośmiać. Moja ocena 10/10. A ten High School Musical to głupia bajeczka dla 10-latek.

aaa236

Nie karmić trolla! Niech zginie z głodu :)

ocenił(a) film na 7
mateusz6789

Taaa ! niech zginie i gnije ! xD

za krótki <br/>

użytkownik usunięty
Olka_hipi

High School Musical w 10 najlepszych. Leżę. buahahhaha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aaa236

High school musical to tandeta i kicz dla tępych, głupich i pustych nastolatek.

ocenił(a) film na 9
Olka_hipi

Czepiacie się człowieka, a sami co wypisujecie? Film jest śmieszny i mi się podobał, ale scena seksu w konfesjonale, gdzie gołe dupsko zestawiono z wizerunkiem Chrystusa, to po prostu zwykłe chamstwo.

aaa236

widze, ze on i wy jesteście równie warci tego samego poziomu
;]
nie ma co - jeden po drugim jedzie, a żaden nic sesownego wnosi.
Tak samo wasze oceny 10/10 są śmeiszne jak i 1/10.
Za dużó błędów i głupoty w tym filmie by było nawet 8, ale pomysł na scenariusz - choć w dużej mierze zepsuty potencjał - nie zły, przez co 1 też jest nie odpowiednią oceną ;]
Ktoś chce wiedzieć czemu nie 10, ani 9, a nawet 8? Poczytajcie ciekawostki - to część tego co wpływa na obniżenie oceny:)

użytkownik usunięty
vasil_zajcev

Co masz do mojej 10?
Nie czepiam się, że dał 1, tylko o to co napisał/a "A wszyscy co im się ten film podobał na stos !" No sorry...

Co do ciekawostek - czytałem wszystkie i oceny nie zmieniam. Czego oczekiwałeś od tej komedii?
Ogląda się dla rozluźnienia, relaksu i nie patrzy na jakieś drobne błędy, to nie jest film sensacyjny, czy thriller, żeby nad nim główkować.

ocenił(a) film na 1

Najbardziej niesmaczny film jaki widziałem. Żaden inny mnie tak nie zbulwersował. Jak czytam, że to tylko komedia, trzeba mieć dystans do siebie, itp. to mi ręce opadają. Dystans to można mieć jak się "Dzień świra" ogląda.

Jakby ktoś przyszedł do Twojego domu, nasrał na środku pokoju, nakręcił o tym film, z którego śmiałby się cały świat (no bo byłaby to na pewno świetna komedia, szczególnie jeśli byłaby pod marką USA), to jakbyś się poczuł? Bo ja, jako europejczyk dość nieprzyjemnie się z tym filmem czuję.

P.S. Palenia nie popieram.

moze dlatego, że ilość przekłamań i niemożliwości tutaj przebija wszystkie części Mission Imposible włącznie z tą nie zrobioną - 4 częscią.

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Dla mnie miarą dobrej komedii jest fakt, że się śmieję oglądając ją. Wisi mi czy są jakieś błędy. Ważne, że jest zabawna. Mało jest filmów, które bawią mnie równie mocno ilekroć je oglądam, a to jest właśnie ten jeden z nielicznych ;)
Czepiacie się jakoś na siłę.
A autor postu to już w ogóle nie wiem skąd się urwał! xD

SquoouqS

"Ilekroć oglądam" powiadasz?? Ja miałem dość po pół godziny ale mówię sobie zobaczę czy jeszcze coś ciekawego bądź śmiesznego będzie.. I była w miarę możliwa scena z Vinnie Jones'em i jego kumplami kibolami w londyńskim klubie ale kolejne kraje to już coraz gorzej. Wogóle nie rozumiem fenomenu tego filmu. Miejscami był idiotyczny i bezsensowny
Na świeżo po oglądnięciu naciągane 4/10.
Proszę wymień jeśli możesz jeszcze jakieś tytuły komedii które śmieszą, ale nie z tych starych tylko po '94 najlepiej. TIA>

ocenił(a) film na 9
aaa236

A mam pytanie do Ciebie Które komedie ostatnich lat Cie rozbawiły ? Bo albo jesteś strasznym smutasem albo masz zupelnie inne poczucie humoru . Mnie sie film bardzo podobal ubawilem sie na nim bardzo i jak na amerykanska komedie wcale nie byl az tak strasznie glupi a pomysl na film mojim zdanie swietny . Pozdraiam

ocenił(a) film na 7
tuwolnopalic

palcie zioło ludzie...

tuwolnopalic

Otóż ostatniego czasu oglądałem komedie takie jak "Wiele hałasu o nic", "Cztery wesela i pogrzeb" lub "Czy leci z nami pilot?". Fajne komedie i nie ma w nich herezji ani bluźnierstw.

ocenił(a) film na 9
aaa236

Pytałem o komedie ostatnich lat czy wedlug Ciebie z 1980roku jest komedią ostatnich lat? 93 i 94 też nie zaliczyłbym do tego grona. Herezja i blużnierstwa hehe dobre

ocenił(a) film na 3
tuwolnopalic

ani razu się nie zaśmiałam(może jedna scena była smieszna) naprawde zabawne komedię--> zgon na pogrzebie, borat, kac vegas też ujdzie, chłopaki nie placzą..

ocenił(a) film na 9
aaa236

taki katolik z Ciebie a na takie wypowiedzi chyba macie tam jakies pargrafy (Wy katolicy) ? czy sie myle i nazywanie kogos osranym baranem jest postawą katolicką? pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
tuwolnopalic

A to tylko katolików się rozlicza za wypowiedzi?

aaa236

aaa236 ty głupi smarkaczu zamknij mordę.

ocenił(a) film na 8
maxior

aaa236, twoje komentarze urażają moje urażenie do bycia urażonym w sposób jak bym się poczuł jakkolwiek urażony.

maxior

maxior sam jesteś głupi smarkacz, co nosi obsraną pieluchę należącą do hipopotama !

aaa236

aaa236 ty głupi smarkaczu. Zamknij wreszcie swoją jadaczkę.

ocenił(a) film na 10
aaa236

Więc uważam że film jest świetny , śmieszny i jak najbardziej jestem na tak. Poprostu niektórzy nie mają poczucia humoru i tyle .

Szpila95

Szpila mam poczucie humoru, ale wole jeśli jest ono subtelne i nie obraża uczuć religijnych

ocenił(a) film na 8
aaa236

to film dla ludzi którzy mają dystans do siebie i otaczającego ich świata. do pośmiania a nie do lamentowania

użytkownik usunięty
aaa236

pałuj sie leszczu

Tyszeq spadaj na drzewo,
niech wyrucha cię neon.

aaa236

Umyj dupę leszczu.

ocenił(a) film na 10
maxior

ludzie wy na prawdę nie macie co robić w domu. tylko pierdoły wypisujecie. Dziecko o loginie aa236 proszę Cię. Nie dawaj takich komentarzy bo się osmieszasz. Widzisz ja też jestem katoliczką, ale nie każdy ma obowiązek nim być. Po prostu uszanuj opinię innych i to, że komuś sie podobał ten film a tekstem "na stos" na prawdę potwierdzasz swoją Katolicką duszę. Gdyby na swiecie byli tylko tacy katolicy. Dewoci, którzy nie potrafią sie bawić i śmiać nawet z absurdów to Kościół już dawno by podupadł.
A co do całej reszty to też moglibyście się opanować. To co napisałam wyzej działa w obie strony. Katolicy to też ludzie i należy im się szacunek. Każdemu się należy nawet jak by se wierzył w świętą marchewkę.

ocenił(a) film na 1
elcia3

weźcie mnie nie obrażajcie, ten film to gniot i tak go będę traktował. dziwię się że za treści zawarte w tym wątpliwym dziele nie został zakazany w III RP

ocenił(a) film na 9
aaa237

Człowieku sam się w to wpakowałeś wypisując takie głupoty. Twoje wypowiedzi i niektórych maniaków filmów są na poziomie przedszkola(typu umyj dupę czy osrany leszczu). Nie rozumiesz nie lubisz tego filmu za treści w nim zawarte ok ale zaraz żeby "został zakazany w III RP" moment 1) to nie te czasy żyjemy w wolnym kraju 2) z pewnością nie widziałeś American pie w którym są gorsze treści niż w Eurotripie a nie został zakazany. Skoro jesteś takim zagorzałym katolikiem chcesz zmienić świat na lepsze to najpierw zacznij od siebie piszesz że nie lubisz bluźnierstw a sam się nimi posługujesz dziwne! I daj już spokój już wszyscy zrozumieliśmy że nie lubisz tego film ale jeśli chcesz przestrzec ludzi przed tym filmem to zły pomysł.

ocenił(a) film na 1
ktos88

Ten film to tragedia bez polotu i nie śmieszna, poza tym obraża papieża, kościół, konfesjonał, na stos z heretykami co go stworzyli. A co do American Pie to nie oglądałem

ocenił(a) film na 7
aaa237

Herezja haha, człowieku, mamy XXI wiek, kościół odchodzi do lamusa, mówisz tak, jakbyś był za przywróceniem cenzury, niczym we wspaniałym, zacofanym za sprawą religii, średniowieczu...

ocenił(a) film na 1
Kerakk

bo za tym jestem, to straszne że chrześcijaństwo upada, należy powrócić do średniowiecza. Najgorsze jest to że teraz nawet czarownice mają swoje programy tv i że powstają takie filmy jak ten. Normalnie teraz szatan jest na każdym kroku

aaa237

aaa 237 czytając twoje wypowiedzi jebłem ze śmiechu, Jesteś ładnie walnięty.

ghost21

Potwierdzam. "... co nosi brudną pieluchę należącą do hipopotama" <hahaha>

:D

Soffcik

a dla mnie film to gniot może nie w całości, ale jak ktoś umie się śmiać tylko z takich rzeczy to szacun. Ja tam w Boga nie wierzę, ale widze co dzieje sie na swiecie i na pewno nie zmierza to w dobrą stronę, więc jak ktoś uwielbia takie filmy to niech sie potem nie dziwi że społeczeństwo mamy takie poje*bane jak mamy i hu*j.

ocenił(a) film na 1
tomeks99

Film herezja aktorów bym skazał na karę śmierci na prawdę :/ i tych z Avatara też może poza tą co grała wcześniej w Obcym aha i żeby nie było śmierci im nie życzę

ocenił(a) film na 7
aaa237

yyy czekaj "aktorów bym skazał na karę śmierci na prawdę" "aha i żeby nie było śmierci im nie życzę" (?)

ocenił(a) film na 10
aaa237

dajcie spokój :) oceniła "Skazanych na Shawshank" na 3, a 2012 - Doomsday na 10...