PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201065
5,8 42 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

Wiadomość:

Po pół roku nadal oceniam ten film na 1. Większego chlewu nie widziałem i chyba nie zobaczę. A wszyscy co im się ten film podobał na stos !

Pytanie:
Jakim prawem usunięto mój poprzedni temat ?

ocenił(a) film na 9
Kerakk

Do Kerakk. Kościół wcale nie odchodzi do lamusa. Tak uważają tylko pseudoateiści-pozerzy, co nawet nie znają religii, która krytykują.
A widząc, ile agresji jest w wypowiedziach "pseudo-ateistów" takich jak Ty, to proponuję Ci eksperyment. Podejdź do jakiegoś muzułmanina i powiedz mu to samo o Islamie. Co, nie zrobisz tego? Boisz się... Tak myślałem.

Widzisz sam. Na katolików łatwo bluzgać, bo nie ma obaw, że się zemszczą...

ocenił(a) film na 1
Sony_West

madre słowa przedmowcy.
jestem katolikiem i nie podobalo mi sie co wyprawiali w tym filmie
a co do filmy to mi sie nie podobal, nie smialem sie wgl - koniec.

ps. nie spodobala sie komus moja wypowiedz, to ja omin, prosze nie komentuj zaoszczedzisz mi nerwow.

ocenił(a) film na 10
Sony_West

To się zdziwisz, bo parę lat miałem okazję pracować z Marokańczykiem i on sam twierdzi, że jego religia nie jest w ogóle religią pokoju jak próbują nam wciskać przywódcy Islamu. Opanowanie przez nich świata, to jest ich główny cel, przez co mamy na świecie tzw. święte wojny jest dzisiejszą wersją działania kościoła katolickiego setki lat temu. Obejrzyj sobie paręnaście filmów, dokumentów na temat ich ideologii a potem dopiero się wypowiadaj. Nie powiemy muzułmaninowi w twarz, że jego religia jest chora bo zareaguje na to jak każdy człowiek przekonany że ma rację.

ocenił(a) film na 9
elcia3

chyba jedyna sensowna i mądra wypowiedź w tym wątku.
Jak się komuś nie podoba ten film, niech nie ogląda. Każdy ma inne poczucie humoru i co innego go bawi. Osobiście bardzo rozbawił mnie ten film i nie widzę w nim nic zdrożnego.

ocenił(a) film na 6
aaa236

obejrzyj "totalny kataklizm" albo "wielkie kino' to wtedy pogadamy:D:D:D

ocenił(a) film na 8
aaa236

A ja dawno się tak na komedii nie uśmiałam.

aaa236

po części zgadzam się z autorem tematu. ten film obraża nie tylko moje uczucia religijne, ale także moją osobę jako mieszkańca europy. na prawdę bawią was takie antyeuropejskie filmy, gdzie amerykanin w europie może czuc sie jak bóg,a ludzie otaczający go to stereotypowa hołota? gratuluję wam. czy dzisiejszymi ludźmi kierują jeszcze jakiekolwiek wartości? z góry dziękuje za uszanowanie mojego zdania. ;)

ocenił(a) film na 5
Chimeria

tak dzisiejszymi ludźmi kierują jakieś wartości między innymi takie żeby nikogo nie skazywać na karę śmierci i nie wysyłać na stos za wyrażenie swojej luźnej opinii;) mimo że aaa236 bardzo by chciał w średniowieczu jednak nie jesteśmy na całe szczęście
film trzeba potraktować z dystansem, a nie obrażać się że pokazali Europę Wschodnią stereotypowo, cały film oparty był na stereotypach i ich wyolbrzymianiu, takie było założenie. Rozumiem natomiast że scena w konfesjonale mogła obrazić czyjeś uczucia religijne. Sama jestem ateistką ale rozumiem że to razi, bardzo dobrze rozumiem. Tylko w takim razie czemu skoro ja jestem wyrozumiała ktoś inny mnie może wyzywać od heretyków i hołoty? przegięcie

ocenił(a) film na 1
leaa87

to sa madre slowa. leaa87 az milo sie takie cos czyta, gdzie nikt nikogo nie obraza tylko wyraza swoje zdanie i dzieki Ci za to. :)

a co do :
SlimShady23 to nie obchodza mnie wojny religijne, dla mnie wazna jest sama wiara i to sie liczy.

ocenił(a) film na 10
aaa236

zamknij ryj cpieniu moze ciebie mermeluchu spalimy

ocenił(a) film na 5
kokosek19

wow to też jest inteligentna odpowiedź;)