PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201801}

Evan Wszechmogący

Evan Almighty
2007
5,9 105 tys. ocen
5,9 10 1 105241
5,3 34 krytyków
Evan Wszechmogący
powrót do forum filmu Evan Wszechmogący

Koszmar

ocenił(a) film na 1

Dawno nie oglądałem tak głupiego filmu. Był okropnie nudny, przynajmniej dla mnie. Arka Noego w nowoczesnym świecie, hmm nie sprawdziła się. Nawet żarty nie były śmieszne. Najbardziej wkurzało mnie to, że "Nowoczesny Noe" musiał nosić taki sam strój jak ten biblijny, to takie dodawanie na siłę wątku do tego filmu. No ale są osoby którym zapewne się podobało i szanuję ich zdanie, więc proszę nie piszcie jakiś chamskich odpowiedzi używając wulgaryzmów. Do tego już doszło na polskich portalach, że trzeba napisać, że szanuje się zdanie innych, w przeciwnym wypadku wpada się do klatki żarłocznych hien.

ocenił(a) film na 5
evil_5

Ha, jak widać nawet sam "Bóg" idzie z duchem czasu, nosząc nowoczesną koszulę i białe dżinsy, a swojemu wybranemu "Noemu" każe na siłę się ośmieszać buszmeńskim uczesaniem i starożytnymi szmatami ;)
Z większością wypowiedzi zgadzam się, choć nie oceniłabym filmu na 1, ale każdy ma swój system ;)

evil_5

To że nosił takie ubranie nie miało łączyć wątku tylko wprawiać w śmiech, to jest komedia a nie jakiś biograficzny film. Nie chodzi oto by to było logiczne lecz śmieszne, takie jest zadanie komedii.

ocenił(a) film na 3
evil_5

No właśnie - ja też nie mogłam zrozumieć, po co ta zmiana wyglądu - te włosy i ta broda. Nie dość, że w ogóle mnie to jakoś nie śmieszyło, to jeszcze było dla mnie denerwujące. Co w tym złego, że facet był zadbany i elegancko się ubierał? Że niby jak ekolog to od razu musi wyglądać, jakby mieszkał pół roku w dżungli??